Dagen som endte trist

God kveld dere ! 

Idag har vi vært på barnas dag i Porsgrunn, og det var moro som alltid. I år har Vesla storkost seg i forhold til i fjor. Hun er nå i den rette alderen til å kunne ta karuseller, og har vært helt i hundre fra hun tok første karusellen idag. I fjor tok hun en karusell, og midt i begynte hun å hylgråte. Så stor forskjell fra i fjor til i år. 
Så gøy å ta karusell, spesielt sammen med mamma. 
Men mamma’n må jo innrømme selv at det faktisk var litt gøy. 
En annen forandring fra i fjor til i år er at Lillebror var med. Og han var så snill og rolig alle de timene vi var i det spetakkelet på barnas dag. Men litt lei og sliten ble han likevel på slutten. Han var ikke den eneste. 
Så var det for oss å stå i kø, i mange laaange minutter. For her skulle Vesla ansiktmales som en prinsesse. Og Vesla var ikke det eneste barnet som ønsket å bli malt i ansiktet. 
Endelig var det Vesla sin tur. 
Og SÅ fornøyd hun var når hun fikk ansiktsmalingen på plass. En ekte prinsesse.
Det her var en skikkelig koselig, og morsom dag for store og små. Barnas dag i Porsgrunn er en av de største happeningsene som foregår hvert eneste år. Vesla var glad fra vi kom til vi reiste. 
Tradisjon tro så fikk hun også en slik heliumballong med seg, og i år ble det Ariel.
Vel, denne Arielballongen forsvant opp til skyene ikveld. 
Her ser dere en liten prikk midt i bildet. 
Dere kan tro denne glade jenta fikk et tårevått ansikt. 
Stakkars Vesla. Her står vi sammen og følger med på at ballongen forsvinner langt, lengre og lengst. Vesla gråter og roper på Ariel. Hun hadde et ønske når det gjaldt denne ballongen, og det var at barna i Thailand skulle få den. Så nå håper vi og tror at ballongen Ariel er på sin ferd til Thailand. 
En dag som startet bra, men endte trist.. 
Heldigvis finnes det flere ballonger der de kom fra.

10 Comments:

 1. Uff da!!

  Husker selv hvor vondt dette var:)

  Klem

 2. Så ut som en koselig dag fram til ballongen forsvant da… Tenkte på å dra dit med Emma, men følte at hun er litt for liten. Hun er jo bare 2,5 år. Kanskje neste år? Trist det der med ballongene altså. Emma sin Lynet Mqueen ballong (fra filmen Biler), sprakk da vi kom hjem på 17.mai fordi den satt seg fast i flagget som satt på vogna. Emma var ikke like happy da heller… Uffameg. Får så vondt av de små når sånt skjer.

  • Ja, neste år vil hun nok ha mye mer utbytte av det 🙂 Da er det egentlig ganske perfekt for henne 🙂 Ja, de søte små blir jo så lei seg når de ballongene blir ødelagte. Som å knuse hjertene dems ordentlig!

 3. Huff da, det er fort gjort. Heldigvis finnes det flere ballonger her i verden ja 😉

 4. Huff, det er vondt i et lite prinsesse hjerte. Husker mamma alltid hadde me en hengelås i vesken slik at den ikke kunne fly avsted 😉

  Et lite tips er på Europris har de nå heliumballonger, med prinsesser på, bare sånn by the way 😉

 5. Uff. Så trist. Men så fint at dere hadde en så koselig dag ellers 🙂 klem’

 6. Godt dere nøt dagen 🙂
  Og ikke verst at været holdt sge for en gang skyld også!

  Dumt ballongen fløy avsted da 🙁
  Vi pleier å knyte den fast i ett knappehull eller buksa eller noe lignende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge