DA VAR DET UNNAGJORT

God dag !

Etter en hard natt med Lillebror, var det opp og stå idag til morgenen. Trøttere enn trøttest, men sånn kan det være med små barn i huset. Lillebror våknet flere ganger, og virket veldig urolig. Han var veldig trøtt idag til morgenen og måtte bli vekt. Så var det bare å hive i oss mat, for så å komme oss avgårde til barnehagen. IMG_2881Vi har jo vært på besøksdag i barnehagen idag. Det gikk kjempe bra, og Lillebror forsøkte å ta kontakt med både barn og vokse som var der. På slutten ble han sliten, og oppsøkte meg og fanget mitt. Det har nok noe med en sein kveld igår, og en hard natt i natt. Jeg grugleder meg til han begynner, men jeg kjenner mest av alt glede. Jeg tror dette blir bra, og jeg er så sikker på at han er klar som et egg. Han kommer jo ikke til å gå i barnehagen fulltid, så vi får fortsatt noen kosedager hjemme i ukedagene også. Det er godt å tenke på.

Idag ble det mer virkelig for meg at han skal begynne i barnehagen, så da fortet jeg meg hjem for å bestille opp en tøff guttematboks og litt mer ull. Så nå begynner Lillebror å bli godt utstyrt til barnehagestart.

Jeg tenkte jeg skulle lage en kollasje med det viktigste vi har kjøpt inn til barnehagestart. Ønsker dere å se ? 

Nå tenkte jeg å få ryddet litt før Lillebror våkner, så er det så kjekt å få gjort klar middagen. Ellers har jeg mye på hjertet og mange tanker jeg ønsker å blogge om. Så jeg får sette av litt tid til det.

Ha en fin mandag dere ! 

 

5 Comments:

  1. så kjekt å lese at det gikk bra første dagen! er alltid spennend for oss og barna 🙂
    Ha en fin dag videre.

    KLem!

  2. Jaaa, jeg vil se hva dere har kjøpt inn til barnehagestart. Jeg har ei på 21 mnd som begynner nå i desember, så litt tips er supert

  3. ÅÅh spennede tider!! Det er så stort når barna skal begynne i barnehagen.. Så fremmed og skummelt.. Men samtidig så rørende og man blir så stolt av de små 🙂

    Godt å høre at det gikk bra 🙂 Håpe d fortsetter slik 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge