CHANEL TIMELESS CLASSIC

Hei dere! 

Jeg er virkelig i en god flow, med tanke på ALT. Tiltross for at jeg er sliten ,er jeg så glad og lykkelig. Det er så mange fine ting som skjer i livet vårt. Jeg finner ikke helt ord som kan beskrive alt som foregår i hodet og kroppen min nå. Ihvertfall har jeg en hel haug med sommerfugler som flyr rundt i magen, med et høyt tempo. I år skal mange drømmer gå i oppfyllelse for meg og oss. Det er mange ting jeg har higet etter og ønsket meg igjennom mange år, som jeg skal gjøre og ikke minst få dette året her. For en drøm, som har blitt virkelighet..

Så er det sånn at jeg har drømt om en veske i så mange , mange år. Faktisk siden jeg var 16 år gammel visste jeg at denne vesken en gang skulle bli min. Men hallo, en Chanelveske er ikke akkurat det første man kjøper, når ikke økonomien helt strekker til. Så ja, jeg har igjennom mitt «halve» mitt liv lurt på hvordan jeg en gang skulle få råd til den. Som jeg har sagt til mannen min, siden vi møttes for første gang; den vesken SKAL bli min, om jeg så må spare i mange, mange år (jepp, veskegal). Han har fjåset det litt bort, og han har fliret. Kanskje ikke helt sett alvoret ? Av og til har han sagt at det er helt vilt, men nå støtter han meg 100%, og sier at jeg virkelig fortjener den.  Så han gleder seg MED meg. I april, reiser vi til Singapore via Forever, og DER skal jeg gå til innkjøp av den vesken. Herlighet, for noen sommerfugler jeg får bare jeg leker med tanken om at vi er i butikken og skal kjøpe den.

timeless

Lidenskapen min er flotte, designervesker. Den lidenskapen har jeg alltid hatt. De gir meg en merkelig, men god følelse. Denne vesken heter Chanel – Timeless – Classic.  Mange tror at den heter 2.55, men det er ikke denne modellen. Jeg har fått insideinformation fra min gode venninne, som jobber på Chanel i New York. Jeg skal ha den i jumbostørrelse, med gulldetaljer akkurat som på bildet. Det er DEN jeg alltid har drømt om. Så ja, i april blir denne endel av min veskesamling. Helt fantastisk!

Kan noen klype meg i armen ? 

3 Comments:

  1. Åh ja, denne vesken har jeg ønsket meg i 20 år. Har til og med fulgt med på diverse nettsteder og vintagebutikker, men syns fortsatt det er for dyrt. Kanskje en gang er jeg og den lykkelige eier. Følger deg videre på denne

  2. KLYP, KLYP! Den er griselekker, Eva 🙂 Den har du fortjent, og jeg deler både din glede og din fascinasjon for designervesker.

    • Søte deg! JAAAA!!!!! Så bra. Gøy når noen forstår den lidenskapen. For jeg kan jo skjønne noen mener det er HELT vilt å bruke så mye penger på veske. Men for meg er det mye mer enn en veske 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge