BURSDAGSSELSKAP I SORT OG HVITT

Hei dere ! 

Det ble en uplanlagt bloggpause i helgen. Hadde egentlig store planer om å blogge før bursdagsselskapet var i gang, men den gang ei. Sånn blir det noen ganger. Det har vært en hektisk, men koselig helg. Jeg har lovet dere å vise frem litt av pynten i bursdagsselskapet, så her kommer det.

I år gikk jeg for sort og hvitt som fargetema. I fjor var det lyseblått og hvitt, noe som absolutt er nyyydelig. Men med tanke på at Lillebror begynner å bli en «stor» og røff kar på to år, så tenkte jeg sort og hvitt var perfekt. I tillegg digger jeg disse to fargene både i klær og i interiør sammen. Kontraster er kult!

IMG_4588_2De sorte og hvite ballongene og de hvite pompomsene er fra Ebay. De sorte pompomsene er fra Festfabrikken ,det er også vimpelrekken med hvite prikker. Jeg må legge til at de sorte pompomsene var i en helt annen og bedre kvalitet enn de hvite. Papiret var tykkere og lettere å dra ut (du må dra ett og ett papirstykke ut for å kunne forme pompomen)

IMG_4592Ballongen med tallet » 2 » er jo så tøff, og den samt ballongvekt er fra Festfabrikken.

IMG_4611_2Serviettene i sort med hvite prikker er fra Festfabrikken.

Alt dette finner du i nettbutikken til Festfabrikken, eller så kan dere reise ut i butikken i Brevik for å se på alt før du handler. Åpningstidene er mandag, onsdag, fredag og lørdag fra 11 – 15. 

Hva synes dere ? 

 

8 Comments:

  1. Kjempetøfft 🙂 Jeg har allerede begynt planleggingen av min datters 3 års dag til sommeren 🙂

    • Oi, det var tidlig. Når har hun bursdag ?

      • Jeg har ikke kjøpt noe, men har «planer» i hodet… hehe .) hun har bursdag i Juli. Men feirer før sommeren, siden det er så mange som er på feire 🙂

  2. Kjempekult! 🙂 Bruker du «hjemmelaget» helium eller kjøper du det?

  3. Vakkert:)

  4. Utrolig stilig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge