Bursdagskalas

Hei dere ! 

Det er noe stille fra meg om dagen. Rett og slett fordi det har blitt litt mye denne måneden. Det har vært noe hver eneste uke og hver eneste helg, og både meg og Gubben ser nå frem til helger hvor vi bare kan være hjemme, slappe av og kose oss på vår måte. Av og til blir det litt for mye av det gode, og er det noe jeg ikke er helt flink til, så er det å ta litt ekstra vare på meg selv. Når jeg blir sliten så blir jeg ganske tom i hodet, og da føler jeg heller ikke at jeg har så mye å blogge om. Men jeg prøver likevel.
Igår hadde jo faktisk Gubben 30 årsdag. Hipp hurra for han! Vi hadde en liten feiring med familie igår, og det var god mat og kaker som stod på menyen. 
Jeg gjemte en gave til Gubben under sofaen, og ba Vesla ikke si til Gubben at det lå en gave der. Men det klarte hun ikke å holde tyst om, så da fant hun frem gaven hans likevel. Hehe. Tre-fireåringer med munndiarè klarer ikke å holde på hemmeligheter. 
Til mat hadde vi grillspyd a’la Thailand. 
Til dessert var det muffins, pavlova og dessertkake. 
En liten koselig feiring igår måtte vi ha, og en liten feiring til helgen skal vi også ha. Jeg hadde egentlig planer om å feire stort til 30 årsdagen til Gubben, men siden vi nå har Lillebror i tillegg, som verken tar smokk eller flaske så blir det heller et par små. 
Om dagen har vi litt planer på verandaen. Det har jeg vel egentlig fortalt dere litt om tidligere. Gleder meg til å vise dere bilder.

3 Comments:

 1. Gratulerer med bursdagen til mannen 🙂
  Så flink du var,kan tenke meg han ble fornøyd med denne festmenyen! Nam nam

 2. Nam så mye godt.Det luktet så godt
  Helt ned til meg;)

  Så ut som en koselig feiring:)

  Klem Linda

 3. Det så hyggelig ut! Veldig fin blogg 🙂 Ta gjerne en titt innom min nyoppstartede side! Ha en flott kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge