Bryllupsfeiring

Hallo hallo!

Igår fikk vi æren av å være med i et eventyrlig bryllup. Vi er så heldige som fikk dele denne dagen med brudeparet, Christina & Mats. GRATULERER SÅ MYE TIL DERE! Et utrolig vakkert og perfekt par. Hjelpes! Jeg er helt målløs!

Så fint og gjennomført fra begynnelse til slutt. I tillegg så var det utrolig underholdene, og jeg lo meg igjennom hele kvelden. Fantastisk morsomt, fint og romantisk!

IMG_1504Bryllupsantrekket ble dette for kvelden. Som jeg viste dere, så hadde jeg kjøpt meg ny kjole.

IMG_1516

Vesla og Lillebror tok vi med i kirken, og de synes det var kjempe spennende.

IMG_1521

IMG_1591

IMG_1592

Det er så utrolig fint å få være med å feire kjærligheten til folk vi kjenner, og det er alltid så utrolig rørende. Fra det starter i kirken, og til siste tale er talt felles det mange tårer fra min side. Jeg er jo en skikkelig håpløs romantiker også, så jeg elsker bryllup fra start til slutt.

Det ble litt sent for oss igår, men da var det kjekt at Svigers var her og passet barna. De stod opp med både Lillebror og Vesla, men det som var litt dumt er at lillebror våknet så tidlig som 04.30, og de fikk han ikke til å sove igjen. Stakkars de. Håper virkelig ikke det fortsetter. Ellers så gikk det kjempe bra med legging, og jeg er sikker på at begge to hadde kost seg med sine besteforeldre. De er jo så flinke med dem, og barna er veldig glad i å være med de også.

Jeg har faktisk rukket å trene idag, tiltross for litt redusert form. Men ellers har vi bare tatt det med ro og kost oss med barna og familie.

Nå skal jeg jobbe litt med ulike ting, før jeg finner sengen. Kjenner nå at øyenlokkene er ekstremt tunge.

Ha en fin, fin søndag dere ! 

3 Comments:

 1. Hei hei,
  Så flott du var, nydelig kjole!!

  Bryllup er så koselig♥

  Ha en fin ny uke,
  Klemmer fra Jatte!

 2. Sier det igjen! Du er helt stunning i den kjolen!

 3. Så fin du er!! Bryllup er fantastisk!
  Ha en fin dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge