Bryllupsantrekk

God dag dere ! 

Her våknet vi ganske tidlig idag, og Vesla er på førskolegruppetur med barnehagen. Store jenta vår. Hun har egentlig fri på fredager, men de skulle noe ekstra spesielt idag, så da fikk vi tilbud om at hun kunne være med. Utrolig bra! Jeg og Lillebror derimot, har vært på en aldri så liten (stor) shopping. Litt nytt ble med oss hjem, men det aller, aller viktigste var at jeg endelig fant meg en kjole til et bryllup vi skal på IMORGEN. Gjett om jeg var nervøs når jeg ankom kjøpesenteret, og kun så høstklær. Heldigvis fant jeg en butikk med et stort utvalg, med flotte, litt mørkere farger. Grunnen til at jeg er så sent ute er fordi jeg allerede bestilte meg 4 kjoler fra Nelly, men ingen av de synes jeg var noe fine. Heldigvis er det gratis bytte og retur, så alle sender jeg tilbake igjen i retur. Hadde jo håpet at ihvertfall en skulle se fin ut på meg, men det gjorde dessverre ingen. Så tenkte jeg at jeg kunne bruke en rosa kjole jeg hadde på meg i et bryllup jeg var i tidligere, men så prøvde jeg den igår, og den hadde blitt for STOR. Ja, igrunn et luksusproblem siden jeg jobber med å gå ned i vekt og videre. Likevel følte jeg på en måte at det var litt surt. Så idag var det bare å stå opp, levere Vesla i barnehagen, for så å løpe til kjøpesenteret med optimismen i bakhodet. Så gjett hva, den aller første kjolen følte jeg satt perfekt på. Og fargen kledde meg godt. Jeg synes igrunn jeg kler mørkere farger bedre enn lyse.

IMG_1490

Her er morgendagens antrekk. Kjolen er i mørk burgunder. Den ser litt lysere ut på bildet her.

IMG_1493

Så tenkte jeg å bruke denne vesken fra Louis Vuitton. Det er en selskapsveske jeg fikk rett etter vi giftet oss. Jeg får nesten aldri brukt den. Den har en utrolig spesiell og fin farge, og man kan på en måte velge om den skal være lilla eller burgunder. Nesten litt som en kameleon, som skifter farge etter antrekk og lys. Jeg tar bare av  reimen imorgen, så blir den enda mer selskapslig.

Antrekksbilde kommer imorgen, og vi gleder oss masse til å feire denne store dagen med våre venner.

Snart skal jeg trene med en nabovenninne, og så kan vi ta «helg».

Ha en fin, fin fredag dere!

7 Comments:

 1. Lekker kjole!
  Kjekt når man finner den perfekte på første forsøk 🙂

  Her blir det også trenings med en venninne før helgen sparkes i gang med Brann-kamp kl. 19 😉
  Ha en flott dag i bryllup i morgen, og god helg!

  Klem fra Christine

 2. Åååå for en lekker kjole, kan jeg spørre hvor den er kjøpt og hva den koster? Er på kjolejakt selv, skal i bryllup i november og da har jeg lyst på en farge som denne 🙂
  Kos dere masse i bryllup 🙂

  Klem fra Camilla

 3. Nydelig kjole!! ❤ Har nesten alltid innom noen som MÅ HA kjole til i morgen når jeg har fredagsvakt i butikken 🙂 hadde ei i dag og 🙂 tihi! Godt å finne noe da!

 4. Nydelig kjole..Da blir du lekker:)

  Kos dere mye alle sammen i dag!!

  Thord skal først i bursdag så drar vi hele gjengen på matmesse.
  Der skal vi møte mamma,søs og Helena.
  Etter på drar vi til søs og overnatter.Full booket dag:)

  Klem naboen

 5. DET VAR EN SKIKKELIG NYDELIG KJOLE!!
  KAN JEG SPØRRE HVA BUTIKKEN HET? 🙂

  mh Unni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge