BRITISKE SCONES

Aaah.. en mandag uten planer , uten mål og nesten uten mening. Neida, mandagen er like meningsfull som alle andre dager. Jeg sov lenge ( til 08.00), og det er luksus i mitt liv. Jeg har vært totalt «gåen», med tanke på dette foredraget jeg skulle holde igår. Men jeg overlevde, og er stolt av at jeg klarte det.

Begge barna har høstferie, så idag tok vi på oss myke joggeklær hele gjengen, tente lys og bakte scones. Det er jo noe av det letteste i verden, og ingrediensene har man alltid i hus. I tillegg er de supergode til te, kaffe eller kakao.

DSC01757Deigen er super til små barnefingre, og de fikk forme de akkurat slik de ville. De ble jo seendes fine ut likevel, dessuten smakte de så godt. Barna har spist, spist og spist. Det har igrunn jeg også. Så jeg er redd vi ikke blir sultne til middagen. Men men, enkelte dager trenger man ikke være så «rutineavhengige» vel. Jeg kjenner det at når vi går litt utenom rutinene, at det er da vi koser oss ekstra.

DSC01758

 

Vil dere ha oppskriften ? Den er superenkel, og jeg er ganske så sikker på at du har alle ingrediensene i skapet.Du finner oppskriften HER, på ekte britiske, deilige scones. De smakte kjempe godt, og barna elsket dem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge