BONUSDAG = SHOPPING PÅ NELLY

Elsker disse dagene! 

De som sier at penger ikke betyr noen verdens ting, de lyver rett og slett. Dessverre, så har økonomi stor betydning i hverdagen. Vi har jo vært på begge sider av skalaen. Altså der hvor man har ekstremt dårlig råd og omvendt. Man lærer, får erfaring og sitter igjen med masse lærdom uansett hvilken ende man sitter i, men det er alltid lettende å være på den gode siden av skalaen, enn den dårlige. Så idag var det utbetalingsdag fra Forever igjen, og det er like lettende og deilig hver gang. Så jeg har sittet litt å tittet på nettet. Kjøpte forøvrig massevis av varer til familien og til lageret mitt nå, fra Forever, og det er et must. Jeg handler såklart kun fra min egen butikk, når jeg har det selv, enn å handle de tingene i andre butikker. Jeg får jo ekstra goder av å handle av meg selv også, så da gjør jeg såklart det. Dessuten mener jeg jo at våre produkter er de beste. Hihi! Hadde jo vært rart om Petter Stordalen skulle overnatte på Scandic , når han er hotellkongen i Choicekjeden.

Vel, uansett, så har denne damen fått shoppet inn litt nytt. Det trengs mer av fine kjoler, siden jeg nå jobber i businessverdenen, og det er stadig morsomme selskaper / fester vi blir invitert til, som vi simpelthen ikke kan si nei til å få være med på.

kjoletrenchcoat

Så denne kjolen er noe helt utenom det jeg noen gang har hatt i klesskapet. Men jeg synes den var spesiell, lekker og ikke minst classy. Akkurat slik jeg liker det. Så var det også påtide med nytt yttertøy. Mye har faktisk blitt for stort. Jeg trodde jeg hadde gått opp i vekt, men jeg veide meg igår på en legeundersøkelse, og da hadde jeg visstnok gått enda mer ned i vekt. Så det vil si at jeg har sluppet å jobbe noe spesielt for det, utenom å være flink til å ta kosttilskuddene jeg fast tar, og ikke minst lever et forholdsvis sunt liv. Dog jeg om noen måneder skal begynne å trene ordentlig og hardt igjen. Jeg gleder meg!

Nelly har forøvrig endel på salg nå også, og så har de jo så mye lekkert, til fine priser. Ta en titt HER om dere også fikk lyst til å shoppe litt.

Ha en strålende fredag, med eller uten shopping!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge