BOBLER OG BLOGGEVENT

Guess what ? Jeg skal på So Mee greet ( bloggevent ), med en hel gjeng med fine damer. Jeg tror vi nå er 50 stykker. Alle med ulik bakgrunn , men med sosiale medier som hobby på en eller annen måte. Fantastisk moro! Det er ikke lenge til det braker løs, for det store skjer den 13 september. På tide å finne frem danseskoene og diskokjolen. Jeg må nok tørke et tykt lag støv av det først. Hihi. Det er fantastiske Maia med den utrolig flotte bloggen Fabelaktig sammen med Festfabrikken som inviterer inn til dette store eventet. Bobler, godt humør og god stemning er jeg bare SÅ klar for. Det her gleder jeg meg til. some1 somegreet Fineste venninne og nabo, Hobbyvimsa skal også. Så vi snakker nesten ikke om annet om dagen. Programmet for dagen er virkelig bra satt sammen, og vi ser frem til VIP shopping inne på Festfabrikken, grilling, båttur til Sandøya, beachparty med reker, skravling, foredrag og det å bli kjent med nye mennesker. Dette kan ikke bli annet enn bra. De flotte bildene jeg har i innlegget er forøvrig tatt av Fabelaktig. Hun har lagt ut et blogginnlegg med programmet til bloggeventet her.

Ses vi kanskje ? 

 

6 Comments:

 1. Herlig herlig. Jepp, vi ses, og jeg gleder meg!

 2. Det blir sikkert kjempekjekt!!
  Jeg får kose meg med bilder på bloggene til dere som deltar, i etterkant av eventen.
  Skal såklart jobbe den helgen, i tillegg til at vi overtar huset fredagen :p
  Har litt mye på timeplanen kan du si 😉

  Ønsker deg en flott mandag 🙂
  Klem fra Christine

 3. Og yes! Vi ses den 13 🙂 Det blir helt sikkert knall!

  Lykke til med skolejenta, ny skummel epoke i livet (skummelt for oss mammaen i allefall)

  God uke

 4. Har du noe anelse om hvilket klokkeslett det begynner? Fikk litt lyst, men skal jobbe litt den dagen… Får jo masse invitasjoner til ting i Oslo, men det passer jo aldri etter jeg flytta hit. Skjer jo ikke så mye sånt her, så hadde vært kjekt å få med seg 🙂 Høres jo gøy ut!

 5. Susanne Karlsen ♥

  Hei!
  Hvordan kan man være med på bloggevent? Er det et sted man melder seg på? 🙂

  http://www.susanneekarlsen.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge