Blogglesere på hagefest?

God morgen !
Her har lillebror sovet første hele natt på lenge, men det er alltid typisk at jeg ikke får sove når han sover.

20130915-092825.jpg
Sove eller ikke å få sove, så er det uansett helt nydelig å ligge i sengen å høre på regnet. Det er så koselig og behagelig. Her har det regnet endel igår og i natt, og jeg synes det er litt godt. Vi har plantet hekk og plen, så nå får det nok vann og begynner forhåpentligvis snart å spire og gro. Så er planen at mannen skal bygge en platting i hagen nå til våren. Så der blir det en liten bortgjemt oase. Stanp har han også bygd, som skal settes på plass og så planlegger vi et lysthus. Sommeren 2014 kommer til å bli amaazing, siden vi får en så knallbra hage. Endelig! Jeg er i ekstase dere. Så til sommeren inviterer jeg alle mine blogglesere på hagefest. Hehe, neida! Selvom det hadde vært veldig koselig.
Men gleder meg veldig til å vise frem til dere.

Ikveld kommer det en kjempe flott giveaway. Den tror jeg dere vil like. Et hint; passer til både gutter og jenter.

Nå får jeg komme meg ut av morgenkåpen, og starte dagen. Jeg skal nemlig lage en supersunn is som man kan spise hver dag om man vil. Vil dere ha oppskrift ?

Ha en strålende søndag !

3 Comments:

 1. Godt å høre at lille gutt begynner å bli bedre.
  Har vært opp natters tider her også,og ser det lyser hos
  dere,men ikke i natt:)

  Hagen blir kjempe fin, skjønner gleden din:)

  Nyt regnværs søndag!!

  Klem på klem -L-

 2. Det ville jo vært koselig!! 🙂 Hihi..

  Syntes du kunne tatt et bloggtreff i hagen din jeg 😉 Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge