BLOGGEN HAR FLYTTET

God morgen dere ! 

Her tar vi det rolig fra morgenen av, og rolige morgener er vi her i huset veldig glade i. Her er det rutete flanellspysjamaser for alle pengene, lek, frokost og tvkos. Barna elsker de morgenene når vi kan ta det rolig, og slike morgener blir det mange av nå i juleferien. Det skal bli så godt!

IMG_3441

IMG_3455

 

IMG_3325

Som dere ser så har bloggen min flyttet til Familieprat.noBloggen har fortsatt samme adresse, så sånn sett blir det ingen konsekvenser for dere. Likevel er ikke bloggen helt slik jeg vil ha den enda. Noen små justeringer som jeg håper blir gjort om ikke så lenge. På Familieprat kan dere lage dere konto, diskutere i forum , utveklse erfaringer, lese artikler som omhandler familielivet og ikke minst lese andre blogger av samme slag som min. Til dere gravide, så kan dere lage dere en egen graviditetskalender, og følge med på barnets utvikling i magen. Det er også mye annet spennende der, så ta gjerne en titt. Hvis dere ser øverst på bloggen, så har det kommet en meny. Den er det bare å trykke på og gjøre seg kjent med. Den er endel av Familieprat.

Jeg håper det her kan være en positiv ting for bloggen, og det jeg har sett frem til er å bli en del av et bloggnettverk igjen. Dessuten har jeg et it-team i ryggen hvis det skulle være noe med bloggen.

Håper dere synes det var greit med forandringen, og dere skal vite at bloggen fortsatt er den samme.

5 Comments:

  1. Skjønne barn og dresser:)

    Klem naboen

  2. For noen nydelige barn !:) Helskjønne !
    Ønsker dere ei riktig god jul:)

  3. Hei!

    Nydelige barn du har… og masse fint ellers <3 … jeg lurer på hvor du har kjøpt liftgardinen til kjøkkenet? Vi pusser opp nå og jeg må ha tre stk fordi det er tre vinduer der:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge