Bli med å bygge en skole

Hei dere ! 

Jeg har blitt bloggambassadør for en kampanje som heter » vi bygger for barn «.
 Det er adopsjonsforum sin bistandsavdeling; » bistand for barn» som har denne kampanjen. Målet med denne kampanjen er å klare å samle inn 800 000 kroner som skal gi 600 barn i et av verdens fattigste land en bedre og lysere fremtid. Etter tre uker har de klart å samle inn 120 000 kroner, men nå trenger de vår hjelp for å kunne klare å nå målet. 800 000 kroner skal gå til bygging av en ny skole til disse barna. Skolen skal bygges i Etiopia, og her trengs det støtte som kan gå til bygninger, inventar og undervisningsmateriell. Hvis du ønsker å støtte, kan du faktisk bidra med en bok, en penn, en pult, en murstein eller andre ting. Er ikke det fint å tenke på ? 
Når skolen er ferdig vil den kunne gi 600 barn i Etiopia en lysere fremtid. Elementære ting som å kunne lese og skrive eller rett og slett utdanning er et sterkt virkemiddel ut av fattigdom. 
Hvorfor ønsker egentlig en adopsjonsorganisasjon å bygge skole i Etiopia ? 

Det har seg faktisk slik at det kun er de heldigste barna som blir adoptert til Norge, samtidig som det finnes hundretusener av foreldreløse barn verden over som aldri får en mulighet til å bli adoptert. Adopsjonsforum ønsker å hjelpe så mange barn som mulig, også de som må bygge en fremtid i eget land. 
På nettsiden til kampanjen kan du holde oversikt og følge med på hvor langt de har kommet. Akkurat for øyeblikket har de klart å samle inn 19% av målet. Her trengs det med andre ord hjelp av oss. Hvis du ønsker å gi kan du velge å være en anonym giver, eller om hele navnet ditt skal vises. En giver vil være så heldig å kunne vinne en reise til Etiopia og være med på åpningen av denne skolen.

Besøk nettsiden til kampanjen HER. Der kan du enkelt bidra med noen kroner om du ønsker.
Bli med å gjør en forskjell. 

One Comment:

  1. Så flott 🙂
    Jeg er også bloggambassadør for dette prosjektet! Håper mange engasjerer seg i dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge