Billig og bra sminke som er 100% naturlig

Jeg kom nylig over en svensk nettbutikk, som selger mineralsminke. Jeg ser også at det er flere som skryter av denne sminken. Sminken er av merket «Tikei». Dette er sminke som består av 100% naturlige mineraler. Det skal ikke være noen kjemikalier eller andre ulumskheter i sminken. 
Mange sminkeprodusenter skryter av mineralprodukter, men ofte så inneholder de fortsatt Bismuth Oxychloride. Hvis du leser på ingredienser på sminken din, så kan man ofte finne denne ingrediensen. Denne ingrediensen kan klø og ikke minst irritere huden. Bismuth er også et billig fyll for produsentene å bruke. Dessuten er det et tungt stoff, som gjør at boksen virker tyngre for oss som skal kjøpe produktet. Jeg vet at produsenter som E.L.F, ID Bare Escentuals/Bare Minerals og Glo Minerals bruker det i sitt mineralpudder. Hvis du har fått en eller annen reaksjon på huden når du har brukt mineralsminke, så er det en stor mulighet for at du reagerer nettopp  på Bismuth. 
Den ene gode nyheten er at Tikei ikke bruker dette stoffet i sin sminke, og den andre og beste (synes jeg) er at det ikke er kostbar sminke. For en boks med mineral foundation så koster det 129 svenske kroner, med den sterke norske kronen så blir det litt over hundrelappen for oss. De har også rouge, øyenskygger, primer og concealer. Dessuten kan du også bestille prøver av produktene for 10 svenske kroner. 
Jeg har nå brukt dette mineralpudderet en liten stund, og må ærlig innrømme at det er det aller beste jeg har brukt. Det er lett å ta på, resultatet blir fint og det varer ut hele dagen. 
Så, jeg anbefaler virkelig Tikei sin sminke på det sterkeste. Så ta en titt på www.tikei.se

4 Comments:

 1. synes du det er bedre enn id pudderet?

 2. Ja, det synes jeg så absolutt:)

 3. Godt å se at det også er andre leverandører som kan ta hennsyn til kvlitet og derfor droppe bismuth.
  Flott blogg og kult å se at du tar hennsyn til miljøet og ikke minst hva du tilfører kroppen 🙂

 4. Så fin blogg du har da:) Kom inn her litt tilfeldig gjennom en annens blogg….
  Ser du er syk.., ønsker deg god bedring., ordner seg nok skal du se., bra du har gode støtte personer rundt deg, det trengs i slike tider..
  Takk for tips om Tikei mineral pudder., det skal jeg jammen meg prøve.., billig er det også=))
  Ønsker deg en fin kveld…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge