Bilder fra 17 mai

God dag !

Her er det så utrolig mye som skjer, så jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal rekke over alt. Ikke lenge til vi reiser til Mallorca nå, og pakkingen pågår for harde livet. Jeg har også noen innlegg på bloggen jeg skal gjøre klar for dere, så de vil bli publisert automatisk når jeg er borte. Jeg skal likevel prøve å få koblet meg opp mens jeg er der nede, så da håper jeg at jeg kan  gi dere noen oppdateringer derfra. 
På 17 mai hadde vi en kjempe koselig feiring. Vi feiret her på bygda for første gang, og endte opp med å gå i tog. På kvelden var det duket for feiring kun for voksne, og feiringen ble bra! Det ble litt for sent gitt, så dagen etterpå var både meg og Gubben reduserte. Men vi hadde det så utrolig gøy da! Så det var absolutt verdt det.
Gubben har laget en klar regel for 17 mai, og det er at barna SKAL få lov til å få så mange is de bare vil. Så Vesla spiste veeldig mange is, og dessverre så har Lillebror også fått smaken på det. Så han hylte og skrek etter Vesla, hver gang han så hun hadde en is i hånden. Så hun måtte dele med seg stort sett hele tiden. 
Her er litt bilder av oss fra dagen vår. Her får dere også sett bunadene våre. 
Her ser du Lillebror tigger etter is av Vesla. Hihi! 
Håper dere har hatt en fin pinse. 
Vi har hatt det knallbra!

7 Comments:

 1. Nydelige bunader 🙂

 2. Nydelige bunader 🙂

 3. Så flotte dere var alle sammen:) Nydelige bunader. Uff, ja her har Leah også fått smaken på is, så her om dagen skulle hun ha begge vi hadde og satt da med en is i hver hånd:/ Ikke at hun spiste så mye av dem, ble vel mest klin:P

 4. Flotte bilder fra en fin fin dag.Best var
  det etter kl 21.00 hi hi..

  Tror jammen på at du har nok å gjøre nå,men
  husk du har noe godt å se frem til:)

  Natta klem naboen

 5. SÅ flotte bilder!! Nydelige dere alle var i bunadene deres.. har sååå lyst på egen bunad, vurderer å brodere min egen øst-telemark, men er vel veeeeldig mye jobb *sukk*

  Ønsker deg en fin Tirsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  PS: Du er ♥lig velkommen til og bli med i mitt gavedryss, masse fine premier!

 6. Så flotte dere er i bunadene deres!
  Her var det jobbing første halvdel av 17. mai, og så ble det tur på skolen etterpå sammen med noen venninner og sønnen til hun ene. Dagen ble avsluttet med rømmegrøt og annet «snooop» hos foreldrene til bestevenninen min. Veldig koselig, og jeg fikk brukt Bergensbunaden min, som jeg er veldig glad i!

  Ønsker dere en god tur til Mallorca. Blir nok digg å komme seg litt vekk 🙂
  Klem fra Christine

 7. Kjempefine i bunad,fin familie:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge