Bilder av barna på plass i tvstuen

God kveld ! 

Åh, gjett om jeg har kost meg..
Jeg unnet meg et bad idag, og fylte det med litt lavendel badesalt og økologisk lavendel boblebad. Jeg tok vannet nesten kokvarmt, og det var helt herlig. Tok med meg siste boken av Fifty shades, og er nå kommet over halvveis. Irriterer meg at jeg leser så fort! Den er for spennende til å legge fra seg, og nå er jeg snart ferdig med hele historien.
Det er helt nydelig med badekar på denne tiden av året.

Idag har vi fått hengt opp noen bilder av barna, som vi tok hos fotografen og jeg er ganske fornøyd. 
Vi valgte å henge opp noen i tvstuen, siden det var så tomt på veggen der inne. Så nå henger det tre rammer der inne med fine bilder av barna i .

Jeg valgte å ha de ved siden av et annet bilde. Bildet som er ved siden av er malt av Linda / Hobbyvimsa. Det er nydelig ! Verdens herligste nabo. Som litt reklame, må jeg si at dere må innom bloggen hennes. Den er utrolig kreativ. Dessuten har hun en egen liten hobbybutikk, blant annet med bildene hennes. Hun er flink!
Synes bildene passet veldig bra inn, og med hvitt og rosatoner matcher det også bildet malt av Hobbyvimsa.
Endelig litt flere bilder på plass på våre tomme vegger. Jeg har hørt om flere som har bygd hus, som har brukt flere år på å henge opp bilder. Man må liksom bo seg litt inn først.
Nå litt avslapning, før hodet treffer puta. 
Ha en fin kveld dere ! 

4 Comments:

 1. Så fint dere har det! Vi har bodd her i to år, men har fortsatt ikke et eneste bilde på veggen. Vi kommer nok til å flytte om en liten stund på grunn av en fotballspillende kjærest, så det er litt derfor jeg har latt være å henge opp ting overalt. Med litt fantasti får man hengt opp litt her og der med både klyper, magnetteip osv .. 🙂

 2. Å så søt du er takk for reklame.Godt å høre at du fortsatt
  er fornøyd med maleriet:)

  Nydelige bilder av skjønne barn:)

  natta klem:)

  Har ikke lest i hele dag,men i morgen er det lese dag:)Må
  vaske litt også da:)Her går det i ett….tar helt av i
  hodet mitt det interiør kurset,bobler over av kreativitet ha ha!!
  Problemer med å sove for tenker for mye:)

 3. Så fint!!:))

  Takk for gode ord inne hos meg – vi spiser lavkarbo ja, å maten er ikke så stort problem er masse godt på lavkarbo er mest snopet som har vært problemet 😛

  Ha en fin Torsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

 4. Kjempe fint 🙂
  Bilder av barna må da være den finste veggpynt man kan få <3
  Gjorde seg godt på den veggen der,ved siden av det flotte bildet fra naboen.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge