Bildedryss fra 16 og 17 mai

Hei dere ! 

Så var årets bursdagsfeiring av et bra land å bo i over. Vår 17 mai feiring startet den 16 med å se og gå i tog med Vesla. Kaker og kaffe var det også i barnehagen den dagen. 
Her er Vesla ganske så stolt, hvor hun går i tog med barnehagen på 16 mai. 
Og dere kan tenke dere jeg var enda stoltere. 
Etter kaffekos og kakekos i barnehagen så var det rett hjem for å pakke. Turen gikk nettopp videre til bygda hvor Svigers bor, og hvor Gubben opprinnelig er fra. Der overnattet vi en natt, slik at vi fikk være med på 17 mai feiring der oppe. Jeg var temmelig uheldig den natten, for Lillebror skulle ha mat HELE TIDEN, så det føltes ut som om jeg bare ammet og ammet. Så når vi skulle stå opp på 17 mai var jeg egentlig ganske kjørt. Men en må bare gjøre det beste ut av det. 
Her i bygda går alle som kan, klarer og orker å gå i tog. Så vi tenkte egentlig å gå i tog sammen med resten av gjengen, men Vesla snudde ganske tidlig. Hun ble fort sliten i de nye bunadsskoene hennes. Det er ikke rart.
Dette må være Norges fineste bygd. 
Det synes ihvertfall jeg. Hihi!
Det ble til at vi måtte kjøre etter toget, siden Vesla ikke orket å gå så langt. Vi måtte derfor ta en ammepause når toget også hadde en liten pause. 
Mine to fine i bunad.
Verdens fineste Vesla, i en ordentlig fin vest-Telemarksbunad. 
Lillebror var selvsagt pyntet for dagen. Men han sov stort sett hele dagen, men på slutten av dagen ble det litt for mye for han, så vi måtte bare reise. 
To ekstra kjekke karer. Men hvem er egentlig Gubben ? Hihi..
Her har dere meg og Gubben. Gjett hva ??? Jeg fikk ikke på meg bunaden min i år. Det var egentlig en kjempe stor nedtur. Men la meg unnskylde meg med at det ikke er lenge siden jeg har født. Dessuten ammer jeg, og da er det heller ikke anbefalt å gå ned i vekt. Kremt.. 
Lillebror i bunad. 
Gubben var VELDIG nøye på at Vesla fikk spise så mange is hun bare ville. Det forbinder han med 17 mai. Og ja, Vesla fikk akkurat så mange is hun ville ha.
En ting er sikkert, det var kjempe koselig å feire på bygda for første gang. Men jeg som er fra en by synes det også var uvant og ganske så kompakt i forhold til hva jeg er vant til. Alt har sin sjarm. 
Vesla hadde det kjempe gøy, og koste seg masse, masse. Jeg er ganske sikker på at hun gleder seg til neste 17 mai allerede. 
Håper dere også hadde en fin 17 mai feiring. 

9 Comments:

 1. Så koselig å se noen bilder fra 17.mai i år hvor det ikke regner 😛 Fin familie du har 🙂

 2. Nydelige bilder 🙂
  Skikkelig nasjonalstemning! Så flott sted dine svigerforeldre bor,nydelig natur.
  Godt både store og små koste seg 🙂
  17 mai er heeerlig!

 3. Utrolig fine bilder Eva!
  Jeg forstår hva du mener med 17.mai og by..det vil alltid være noe annet (er skikkelig bymenneske selv..) Ifjor var vi i nabobyen på 17.mai..og det var stusselig ifht hva jeg er vant med. I år derimot, med skolebarn i barnetoget igjen ble det storartet og høytidelig stemning med tog i egen storby!

  Så like tvillingbrødrene er! wow! men jeg klarer se hvem som er din:)
  Ha en fin fredag! klem:)

 4. Nydelige barn, vakkert par, og fantastisk flott bygd ser det ut til!

  Fin fredag og Gooood helg <3

  Klem

 5. Lårdal er verdens fineste sted:) spes om sommeren!! Fine bilder:) snart ta en tur opp dit ja:)

 6. Hiver meg bare på i full fart og er helt enige med de andre )))

  Bjørg.

 7. Bildene blir i alle fall skikkelig nasjonalromantiske i denne bydga!!! 🙂 så fint altså! (gubben din til venstre!)

 8. Nydelige bilder fra en vakker bygd som jeg
  forbinder med jordbær:)Har vært her masse
  som liten å plukket jordbær.

  Har ikke kommet inn i bunaden min siden 2003
  ha ha!!Den henger fint i skapet,må få gjort
  noe med den snart:)

  Nyt lørdagen!!

  Klem Linda:)

 9. Så fine du og mannen din er sammen:) Så ut som veslejenta koste seg masse, og at lillebror sov godt i vogna:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge