Bildedryss av vår "nye" spisestue

Hei dere ! 

Som nevnt tidligere, så har vi hatt en spisestuemakeover. Bordet ble byttet ut med et hjemmelaget et. Gubben som snekret det sammen, etter ønske og bestilling fra meg. Hihi. Så ble stolene byttet ut med stoler fra TM Design og en spisestuesofa som er litt hjemmesnekret den også. Så her har vi byttet ut spisestuen på budsjett, og jeg er uansett knallfornøyd. 
Når Gubben snekret sammen bordet så lagde han bordet ekstra bredt. Det er fordi vi skulle få plass til litt ekstra pynt på bordet, samtidig med maten. Ofte pynter man bordet så mye, at man nesten ikke har plass til mat. Men nå kan jeg pynte uten at det vil gå så mye utover plassen. 
Sofaen skal få seg noen ekstra puter etterhvert, så den blir pyntet mer opp. 
Stolene fra TM Design er ekstremt vakre. Jeg kunne bare ikke blitt mer fornøyd.
For å lese hva vi har gjort med denne vanlige sofaen fra Ikea, så kan du trykke her.
Endelig er jeg veldig fornøyd med spisestuen. Den er kjempe behagelig å sitte ved, og det er en fryd å bruke den. 
Hva synes dere ? 

39 Comments:

 1. Utrolig fint hos dere 🙂 For en flink mann du har 🙂

 2. Så fint Eva……Alt passet perfekt sammen:)

  Kommer snart på kaffe og bretter meg ut i sofaen ha ha!!

  Klem Naboen:)

 3. Å, det var kjempefint.. Litt av en handy mann du har !! (min er også det , når han har tid;))MEN, sånne prosjekter hadde jeg nok ikke fått han til å begynne på dessverre. Men det var rålekkert

 4. Det var utrolig fint.Sukk))
  Heldig du er som har sånn en flink mann som adlyder deg hihi))))
  Men nå fikk jeg ett lite sjokk hehe..lyseblå lys og en blå hortensia))
  Hva skjer hehe,men skjønner jo det er fra dåpen.
  Måtte bare erte litt)))

  Bjørg.

 5. åh så vakkert 🙂 sånn vil jeg også ha, hehe 🙂
  ha en fin dag!

 6. UTROLIG lekkert! 🙂 Lagret siden din med DIY: spisestuesofa på budsjett i husbyggemappen min 😉 Må også si at jeg er imponert over bordplaten til bordet ditt, har mannen din virklig lagd det også helt selv? Isåfall er jeg imponert! Trivdes godt her inne jeg så la meg til som følger! Klem Ranveig 🙂

 7. Utrolig flott!! Kjenner jeg blir litt misunnelig, hehe. De stolene er kjempevakre. Her har vi kun en sånn spisestue med mørkebrunt bord og svarte skinnstoler. Ikke så veldig «in» lengre akkurat, men vil ikke bytte den ut enda siden vi spiser der hver dag. Den er nemlig veldig lett å holde ren når ungene søler! Men skulle veldig gjerne hatt en slik vakker spisestue som deg. Kanskje jeg skulle fått snekkermannen min til å lage bord til oss:)

 8. Kjempefint.. jeg drømmer også om ny spisestue.. Hva er ca prisen på det dere har gjort?

  • Bordet var gratis 🙂 Vi hadde liggende litt materialer fra husbyggingen, og bordplaten var faktisk søppel som skulle kastes på jobben til Gubben. Så cirkapris vil bli vanskelig å komme med. 2490,- kostet sofaen, og det er GANSKE rimelig i forhold til å kjøpe en til over ti tusen. Stolene er igrunn «dyre» i seg selv, og kostet 2700 per stykk.

 9. Nydelig! Og så heldig som har en mann i hus som er litt
  Handy og kan hjelpe med slike praktiske ting:)) veldig kjekt med mer plass på bordet! Det har jeg tenkt at vi skule hatt også!

 10. Så utrolig fint 🙂
  Smart med ekstra bredt bord da, flinke mannen din 🙂
  Jeg ønsker meg også en sittebenk ved spisebordet, men det får duge med stoler inntil videre 🙂
  Ha en fin dag 🙂

 11. fint, men jeg hadde malt de sorte benene på sofan og de brune på stolene hvit for å få litt mere helhet i stilen.

  utrolig flink mann du har:)

 12. ja dette blei superflott ,du er råheldig som har en mann som er så utrolig flink. så vil jeg skryte uhemma av bloggen din , du har et nydelig hjem og nyydelige barn. hilsen Lisbeth fra trønderlag

 13. Så flott det ble:-):-) en unik spisestue!

 14. Så utrolig flott det ble!! Wow! Dette ble knallfint.. Kos deg med den nye spisestua di!! Klem Siri

 15. aa okei, beklager..overskriften var jo HVA SYNTES DERE, visste ikke at det bare var lov å komme med positive tilbakemeldinger..

 16. Har fulgt med på prosjektet ditt, det ble kjempe pent, likte særlig godt bordet 🙂 Kan jo få akkuratt de målene man vil når mannen er handy 😉
  Det eneste jeg lurer på er, hvordan er det å komme oppi sofaen? ser ut som den står helt inntil bordplaten?

  • Den er helt inntil bordplaten når den ikke er i bruk ja. Men det går enkelt an å dra den litt ut når vi vil bruke den 🙂 vi har satt sånne myke, lodne møbelknotter under bena. Så det gjør ingenting 🙂

 17. Så utrolig fint det ble!!!! Helt nydelig!

 18. Det ble kjempefint! Jeg går med samme planer selv:) lurer på om dett er en 2- eller 3seter? Vårt bord er 180. Lurer på om jeg skal gå for en sofa som er lengre eller kortere enn bordet.

 19. Utrolig flott og kreaktivt ! ikke en spisestue som alle andre har 🙂

 20. Hvor høye er bena på sofaen?:) Takker for tipset og inspirasjonen:) Skal gjøre det samme selv til uka med Karlstad 3 seter;) Dere er flinke!

 21. Lurer litt på om du synes det er kjekt med en sånn sofa ved sofaen? er sånn i tvil om jeg skal ha jeg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge