BEFRIENDE + spilleliste på Spotify

God morgen!

Det å finne seg selv igjen, og finne frem sine hobbyer var mye mer befriende enn jeg hadde trodd. Jeg sliter med ulike ting, og som jeg har nevnt til dere har jeg hatt mange tusen tanker som har laget et rot i hodet mitt. Akkurat idag er det vel første gang på lenge jeg har følt at det er klarere og ryddigere. Jeg har fortsatt endel ting å jobbe med, men jeg er et lite stykke på vei. To skritt fremover, enn ett skritt bakover er positivt.

Musikk er min form for terapi. Er jeg lei meg, så hører jeg på musikk. Er jeg glad, hører jeg på musikk. Jeg elsker musikk, og det er en viktig del av meg.

Jeg har mange ulike spillelister på Spotify, men den litt mer rolige jeg har nå, som jeg elsker er denne. :  Selskap / lounge .

Den kunne nok hett noe annet. Haha! Men jeg klarer ikke å redigere navnet på spillelisten. Listen and enjoy!

Så før jeg avslutter dette innlegget, fant jeg dette gamle bildet av meg og mannen på Kragerø Spa.

IMG_5296

Snart skal vi til Gøteborg sammen. Kun oss to. Det skal bli så godt å få kjærestetid sammen, men jeg gruer meg noe voldsomt til å reise fra barna.

Idag reiser jeg ned til min faste salong i Skien Sentrum , Salong Benessere. Alltid viktig med egenpleie og «egenomsorg». Ikke sant ? 

Ha en fortryllende dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge