BEDRE OG BEDRE

Hei dere ! 

Idag føler jeg at jeg har en god dag. Egentlig en kjempe bra dag. Dagene går så opp og ned, men når jeg er fokusert på å gjøre helsen min bedre, så pleier den å bli det også. Så lenge jeg ikke har altfor mye som skjer rundt meg og i hverdagen. Jeg har endelig kommet i gang med sunn mat , som jeg synes gir overskudd. Jeg har også kommet sakte, men sikkert i gang med treningen, og jeg begynner nå å føle at jeg mer eller mindre har et liv igjen. Det gjør meg så glad, og det gjør meg så takknemlig.

havregrotDagens lunsj idag var havregrøt , sukrin, kanel og sukkerfritt syltetøy. Sunt og som metter ganske godt.

 

IMG_4134

 

Ellers har jeg fått meg en liten treningsøkt idag, vasket litt i  huset og nå sitter jeg her med en kaffekopp og blogger litt. Det er bare å nyte disse gode dagene, og ikke minst hvert øyeblikk. Så håper jeg på flere og flere stunder som dette fremover.

Har dere også kommet igang med trening og sunt kosthold ?

PS! Må nødt til å hilse til verdens beste Svigerfar. Gratulerer så mye med dagen til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge