Barnehjemsprosjektet

Hei dere ! 

Vi har ikke fått inn så mye enda, men som jeg sa tidligere så hjelper hver eneste krone på dette barnehjemsprosjektet. Jeg kommer nok til å benytte meg av Facebook, og høre med venner og familie om de ønsker å støtte. 
Jeg har til nå fått inn tre summer :
82.40 ,-
100,-
300,-
TUSEN HJERTELIG TAKK TIL DERE ! 
Grunnen til at jeg skriver opp summene er fordi dere skal vite at det her er en ærlig sak, og at alle summer blir registrert her på bloggen. 

Så dere vil ha like mye oversikt som jeg har når det gjelder hvor mye som kommer inn.

Til dere som ikke har fulgt med, så reiser vi til Thailand i november, og i forbindelse med reisen har jeg kontaktet et barnehjem som vi skal besøke. Planen er å få samlet inn penger, slik at vi kan handle inn gaver og det barna trenger før vi kommer. 
Dere får selvfølgelig være med på hele reisen, for alt blir dokumentert på bloggen. 
Kan dere hjelpe til ? Du kan lese mer HER om barnehjemmet.
Nå er det kun litt over to måneder til vi reiser, så jeg kommer nå til å begynne å jobbe mer med saken. 
Kontonummeret er : 2670 454 63 42 – Sparebank1 Telemark.   

3 Comments:

  1. Skal prøve å avse litt neste mnd. For vil gjerne være med å hjelpe. Men akkurat denne mnd går ikke ting rundt for oss og vi ligger i underskudd.

  2. Det er flott at du engasjerer deg, men jeg tror mange som meg velger å gi til de store kjente organisasjonene. Jeg tviler ikke på at du kun har gode hensikter og at pengene går dit de skal. Av prinsipp gir jeg ikke til slike private greier uten noe ordentlig system og registrering. Sjekk buddhas smile scool, det drives av ivrige aktører, men på en mer seriøs måte enn du driver med..,

  3. Anonym: Ja, du sier noe der. Så jeg forventer ikke få flerfoldig med penger inn på kontoen. Jeg henvender meg til familie og venner for det meste, selvom jeg skriver om det her på bloggen. De er alle positive til prosjektet og ønsker å bidra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge