BARNEHAGESTART: Klær og utstyr til Lillebror

Hei dere ! 

Nå har vi det meste klart til Lillebror sin barnehagestart. Allerede i neste uke (VÆÆÆ), begynner Lillebror i barnehagen. Han er absolutt klar som egg, så jeg må nok bare innse det at det er på tide å klippe navlestrengen. Jeg har laget en kollasje med utstyr eller klær vi har klare for Lillebror. Dette er hva han i hovedsak skal bruke. Selvfølgelig har vi mye mer av ull og slikt, men dette er ihvertfall noe av det.

barnehage

barnehagestartlillebror

1. Fjellreven sekk. 2. Name it vinterdress 3. Dockboots 4.Vill vintersko 5. Hestravotter 6. Bergans fleecesett 7.Blafre traktor matboks 8. Woolland ull 9. Racoon vinterjakke 10. Camelbak drikkeflaske 11. Kivat lue med vindstopper 12. Nøstebarn lekedress 13. Hals fra Woolland 14. Skinntøfler fra Ebay

Vottene fra Hestra er noe av det beste vi har brukt. Utrolig god kvalitet og barna holder seg gode og varme på hendene. Kivat luene er fantastiske, gode og varme. Dessuten holder de seg lenge fine. Liker at den dekker mye i tillegg til halsen. Cherrox eller andre stivere sko er visstnok ikke anbefalt til så små, i og med at de er stive og fordi de ikke puster. Dockboots er mykere og puster, og vi har utrolig god erfaring med disse. De er veldig gode, lette og myke å gå i , i tillegg til at de holder varmen. I år tester vi vintersko fra Vill, men jeg har ingen erfaring med disse. En venninne av meg hadde testet de, og syntes de var gode og holdt på varmen. Ull fra Woolland har jeg blitt hektet på. Så utrolig fint, mykt og godt. Dessuten er det så kjekt, fordi det ikke blir ullundertøy på samme måte som annet. Det er liksom en bukse og en body. Racoon vinterjakken anbefaler jeg sterkt. Så god, varm og fin. Bergans fleece er av en helt annen kvalitet enn annen fleece vi har prøvd. Camelbak drikkeflaskene er utrolig holdbare og inneholder heller ikke BPA. Den Fjellrevensekken er kun for til og fra barnehagen, men den er så utrolig søt. Det er også Blafre matboksen. Så mor som er svak for fine ting, klarte ikke å styre seg unna.

Ja, da er det bare å puste inn og ut, og forberede seg på innkjøring til neste uke. 

8 Comments:

  1. Takk for tips! 😀 Tupa begynner ikke før til sommeren da

  2. Så mye flott til lillebror! ♥ Lykke til med barnehagestart! ☺

  3. Lykke til med barnehagestarten 🙂

  4. Vi sverger og til hestra og kivat! <3 Lykke til med oppstarten!

  5. Dere må ha masse lykke til med barnehagestarten 🙂
    Vi har tenkt å kjøpe den dressen til lillebror her også. Har aldri prøvd den før, men har hørt mye bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge