BARNAS NETFLIX FAVORITTER AKKURAT NÅ

// I samarbeid med Netflix

Hei dere !

Det høres rart ut, men jeg er litt lettet over at høsten er her. Jeg synes høsten er ekstremt koselig. Jeg er nok et sommermenneske også, men jeg er et menneske som elsker forandringer. Derfor er det jo helt nydelig å bo i Norge med de fire vakre årstidene vi har. Så etter en helt fantastisk sommer, er jeg klar for å trekke meg inn i stuen, tenne på lys, sette på tv, og gjerne sette på netflix.

Barna elsker Netflix, og de har sine favoritter begge to. På fredager popper vi popcorn og setter på noen serier som vi finner på Netflix. Lillebror synes det er morsomt å se på det meste, mens Vesla er litt mer vanskelig, og skal helst se de filmene eller seriene hun gjerne har sett femti ganger før.

DSC01387

 

De har forøvrig fått de kuleste hodebøylene fra Netflix, med turboøyne. Haha, de lyser også i mørket, så de er igrunn ganske så rå. Nabogutten har allerede vært her og siklet på dem. Han syntes de var såååå kule, at våre to barn og han kranglet en hel ettermiddag om hvem som skulle ha de på.

Skjermbilde 2014-09-01 kl. 19.43.29

Akkurat nå er det Pocoyo som er favoritten til Lillebror.Skjermbilde 2014-09-01 kl. 19.42.06Mens Vesla ser mye på alt, men mest på Carebears.

Er du nysgjerrig på Netflix, så finner du det HER.

Har dere også Netflix ? 

One Comment:

  1. Iselinbst - mamma og interiør

    Her er det og Pocoyo som er favoritten til mini, så vi har skaffet Pocoyo bamser også 😉
    Eldste jenta har sikkert sett alt som er, men Winx har hun sett alle episodene sikkert 5 ganger :O Hun elsker det, og leker at hun er dem både for seg selv og med venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge