TIPS: BAMBUSPLAGG FRA BAMBOLINE

Hei dere ! 

Som jeg har nevnt mange ganger tidligere, så er vi her i huset store tilhengere av bambusplagg.

Så hva er det vi er så glade i når det gjelder bambus ?

Det er : 

  •  isolerende når det er kaldt
  • svalende når det er varmt.
  • fuktabsorberende på lik linje med ull
  • antistastiske og lukthemmende egenskaper
  • naturlig høy UV-beskyttelse
  • bra for atopisk eksem/sensitiv hud
  • Miljøvennlig
  • 100% kløfritt

For ikke å glemme at det er utrolig behagelig og mykt. Det er noe helt annet enn vanlig bomullsplagg.

Vi har vært så heldige å prøve ut bambusplagg fra Bamboline. En nettbutikk jeg nylig kom over, og ble nysgjerrig på. Nettbutikken tilbyr bambusplagg til barn, som er fine til hverdagslig bruk som for eksempel hjemme og i barnehage. Her finner man plagg i ulike fine farger og morsomme mønstre.

IMG_4193

 

Lillebror har fått testet ut et bambussett fra Bamboline. En body og en longs med revemønster. Reven er jo så «in» nå ,etter What did the fox say-sangen kom ut, så jeg synes mønstret var midt i blinken.

IMG_4194_2

 

Plaggene var utrolig myke, akkurat som forventet. For bambus er noe helt annet enn andre plagg. Det føles også så tykt og godt ut, slik at man får en følelse av god kvalitet. Jeg har også fått vasket plaggene noen ganger, og det har holdt seg like fint i formen og i fargen. Lillebror har fått prøvd det ut i barnehagen, og ute i snøen her som underlag i vinterdressen, og han har holdt seg god og varm. IMG_4203

Barn som ikke tåler ull kan fint bruke bambusplagg, og med de gode egenskapene bambus har, så vil jeg si at det er et ganske godt alternativ. Bambus transporterer faktisk fukt 3 – 4 ganger bedre enn bomull, og er på lik linje med ull. Det er ikke brukt kjemiske midler under produksjon av disse plaggene, og de er farget med øko-tex sertifiserte farger.

Dette er nydelige, gode plagg jeg anbefaler videre !

Synes barna dine ull klør eller er ubehagelig ? Tåler ikke barna dine ull ? Ønsker du å være miljøvennlig ? Ønsker du å bruke trygge plagg som ikke inneholder kjemiske midler/ farger ? Så bruk bambus. 

Sjekk ut nettsiden til Bamboline HER. Det vil være påfyll i nettbutikken fra uke 8.

One Comment:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge