Bambusklær fra Woho.no

Hei dere !

Jeg er en stor fan av bambusplagg og bambusredskap. Det er et fantastisk materiale med gode egenskaper , i tillegg til at det er miljøvennlig. Bambus er naturlig, svært svetteabsorberende, temperaturregulerende, antibakterielt og er meget allergivennlig. Bambus er også en fin erstatter for ull, hvis man ikke tåler det.

Woho er en nettbutikk som tilbyr et bredt spekter av bambusklær til trening og fritid. I tillegg til det, har de utstyr til både yoga og meditasjon.

Jeg har fått testet bambushettejakke og bambusyogabukse.

Plaggene er silkemyke, nettopp det man kan forvente seg av bambusplagg. Det gir en helt unik følelse mot huden, og er varmende når det er kaldt, avkjølende og svalt når det er varmt, i tillegg til at de puster. Jeg har brukt disse plaggene til kos og bevegelse, og de fungerer kjempe godt til begge deler.

IMG_2897

 

På dette bildet har jeg faktisk settet på, og det er perfekt til en kosekveld i sofaen. Jeg har også forsøkt å vaske plaggene noen ganger og det er like pent fortsatt.

Woho har utrolig mye spennende som man kan bruke på treningsfronten, så ta gjerne en titt i nettbutikken deres for å se på utvalget. Nå har de også fri frakt ut hele desember.

One Comment:

  1. Jeg savner virkelig et innlegg hvor du skriver om kostholdet ditt, hvor mye du trener, hvor mange kcal du holder deg til, hva du lar seg selv få lov til å unne deg, og hvor ofte, slike ting =) Du nevnte engang at du skulle lage et eget innlegg om det =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge