BAMBUS MED BLOMSTER

Hei dere ! 

Vi har vært så heldige å prøve ut nok et antrekk fra fantastiske Bamboline. Og la meg fortelle dere, dette er utrolig myke, hudvennlige og miljøvennlige plagg laget av bambus. Bambus er annerledes, ekstremt mykt, puster på samme måte som ull, holder varmen på kalde dager, og er svalt når det er varmt. I tillegg er det UVbeskyttende og antibakterielt. Det er også en bra erstatter for ull for de som ikke tåler dette, og er 100% kløfritt.

Bamboline har utrolig mange stilige plagg, og tidligere har jeg vist frem Lillebror med et antrekk med rever på. Du finner det innlegget HER.

Denne gangen er det Vesla som er så heldig å få teste ut en deilig, myk og ikke minst stilig kjole med blomster på. En fin rosafarge, som jeg synes er perfekt nå når solen titter frem, og ikke minst når huden får vært litt i solen. Vesla elsker bambus selv, og må alltid kommentere hvor myke disse plaggene er.

IMG_4750En kjempe kul lue med matchene kjole er ikke å forakte. Da er ihvertfall Vesla storfornøyd.

 

IMG_4746

 

Plaggene er utrolig lekevennlige da de er myke, og kvaliteten har også blitt testet vask for vask. Ja, plaggene holder seg fine vask etter vask. Sømmene er like fine, og knappene har også blitt sittende på. Jeg synes det er ekstremt irriterende med nye plagg, hvor knappene blir ødelagt etter et bruk. Det har ikke vært tilfelle med disse plaggene ihvertfall.
IMG_4757
Mor i huset var også så heldig å få samme lue som Vesla. Så stilig! Deilig og behagelig lue, og hvor kult er det ikke å matche datteren sin ? Hihi!

Bamboline tilbyr masse fint av plagg til gutter og jenter, og du finner også fine barselpakker til fine pakkepriser der. Bamboline har også en egen Facebookside som du finner HER. Her kjører de i ny og ne fine giveaways og tilbud.

Hvis du ikke har prøvd bambus før, er det kanskje på tide nå ? Hvis du har prøvd bambus, så regner jeg med at du er like frelst som det jeg er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge