Bak kulissene

Så har vi vært hos fotografen..

Og jeg er bare så spent på hvordan bildene blir. Det ble mange portrettbilder av barna, og ikke minst flotte søskenbilder. Lillebror ble lei og trøtt på slutten, så det ble ikke så bra etterhvert. Nå sover han tungt som bare det. Det var visst slitsomt å være modell for en dag. Når det kom til Vesla var det helt andre boller. Hun elsket å stå foran kameraet, men ville helst bare være i trusa. Siden Lillebror var bare i bleia. Håper hun vokser det fra seg. 
Jeg tok meg friheten til å ta et par bak kulissene bilder, som dere ser under her. 
Lillebror som modell fungerte greit, men det var utrolig vanskelig å få han til å smile idag.
Jeg lot barna ha med seg en ting hver som representerer de. Vesla hadde selvfølgelig med seg «Bammo» som er en bamse hun har hatt siden hun ble født. 
Vesla var så heldig å få en is etter fotograferingen. Superheldig! 
Nå gjenstår det bare å se hvordan bildene ble. Det tar noen uker før vi får dem, etter avtale med fotografen. Men noen smakebiter skulle jeg få. 

4 Comments:

  1. Å blir spennende å se;)Sikkert kjempe fine;)

    Natta klem Linda

  2. Såå fine barn 😀 Ja utrolig hvor slitne dem små blir av en fotoshoot. Selv de nyfødte som «bare ligger der» blir jo helt slått ut og sover i all evighet etterpå.

    Resultatet blir nok bra skal du se 🙂 veldig spennede den tiden man gå å venter da.. 🙂

  3. Morro og spennende å gå å vente på bilder. Vi har bestilt julefotografering nå, og jeg gleder meg. Tror årets julekort blir fint!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge