BAK KULISSENE

 

 

Hei! 

Da begynner jeg å lande etter den fantastiske Gøteborgturen vi hadde. Det var helt fantastisk fra første til siste dag. Jeg og Monica ( min kollega) reiste nedover på torsdagen, og var et døgn helt alene. Så koselig! Vi vandret rundt i slottsparken, spiste mat, skravlet og koste oss. I tillegg fikk vi spise frokost i ro og fred før vi reiste avgårde til slottsparken. Der stod det fotograf og noen fra Forever»staben» for å ta bilder av oss.

Jeg trives virkelig ikke foran kameraet ,når jeg ikke har helt kontroll. Haha! Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal gjøre av armer, bein og munn, men det er jo bare å late som om man liker det.

Bildene som ble tatt skal både i en brosjyre og i et magasin. I magasinet skal de skrive om det fantastiske året som har gått, altså mitt første år i businessen. Det blir virkelig spennende å lese, og jeg tror det kommer ut om ikke så altfor lenge.

Her er noen av bildene bak kulissene, som fine Monica tok : 

11541483_10155721912630424_2046667343_o

11543114_10155721913775424_1430623034_o

 

Så får vi virkelig håpe at bildene ble fine.

Jeg vet jeg er fryktelig dårlig på å blogge om dagen, men sånn er det når livet er gøy, og det er mye spennende som skjer. Hvis det skulle være stille her, og du har lyst til å følge hverdagen min kan du gjerne legge meg til på snapchat : divamamma.no og instagram : divamammano. 

Ellers ønsker jeg dere en fantastisk dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge