Babypjatt og trekning av Burts Bees kit


God kveld dere ! 

Blir det mye babypjatt om dagen ? Det vil jeg tro dere tenker, 
men det er jo helt klart at det preger hverdagen min mest akkurat nå. 
Igår var jeg så smart at jeg skrev på Facebook at jeg hadde en sovebaby. Det skulle jeg aldri gjort, for det endte opp med at jeg var våken store deler av natten, sammen med Lillebror. Han var langt fra fornøyd, og det var ikke lett å vite hva det var han ville. Så jeg skal aldri skryte på den måten igjen angående sovebabyen. Det slo tilbake på meg gitt. Hoho. 
Jeg koser meg som tobarnsmor, men synes fortsatt det er litt vanskelig med å klare å balansere hverdagen med en nyfødt baby som bruker veeeldig lang tid på å spise ( jeg føler jeg kun ammer om dagen), og en treåring – snart fire som har behov for full fart og masse oppmerksomhet. Dessuten sliter jeg med å være trøtt store deler av dagen i og med at jeg er endel oppe om natten. Men jeg håper og tror at det vil komme seg etterhvert. Det har jo ikke gått to uker en gang før Lillebror kom, så det tar nok litt tid før alle brikkene vil falle på plass. 
Det er ihvertfall ingen tvil om at jeg er totalt bergtatt av guttene mine, og ikke minst jenta mi. Heldiggrisen meg! 
Idag har vi hatt besøk av familien til Gubben. Vesla har vært i storform, siden søskenbarnet hennes var på besøk. Hun er veldig glad i å leke med han. Så full fart har det vært, men koselig var det også. Akkurat nå er jeg veldig klar for senga merker jeg, men nå gjenstår det å se om Lillebror er enig da.
 La oss bare håpe ! 
Før jeg avslutter må jeg jo kåre en vinner av Burts Bees settet.
Den heldige vinneren som ble trekt idag er 
Gratulerer så mye til deg! 
Send meg adressen din på epost. 
Til dere som ikke vant denne gangen har fortsatt en sjanse til å vinne min andre giveaway sponset av Solstrand Interiør.
Bok med hemmelig rom
Jeg utsetter trekningen til imorgen. 

11 Comments:

 1. for en skjønn liten baby du har fått! 🙂

 2. Tusen takk, og må nok si meg enig. Hihi!

 3. Ja tar noen uker før alt blir normalt og man får rutiner. Man må jo prøve seg frem,og bli kjent 🙂 Nydelige lillebror!

 4. Du må ikke snakke om at barna sover eller ikke er syke:)Det vet jeg alt om.

  Dette tar tid…her er det 1 år siden,men er i koma enda ha ha;)

  Håper dere får sove i natt.Her har barna omgangsyken,har vaska klær og barn
  Hele helgen:)

  Natta klem

 5. Jeg var også så dum at jeg sa til mamma at Erik sov veldig bra om nettene nå, så i natt har jeg vært oppe nesten hver time med en snørrete baby:/

  Jeg kjenner til det å slite med å balansere hverdagen med baby og storesøsken, jeg synes det er vanskelig ennå…og nå er mini 6 måneder, men storebror har ikke vært noe særlig sjalu før nå. Men nå er han ganske mye sjalu, og veldig sår. Gråter for den minste ting. Det er vanskelig altså!!

  Ha en fin fin dag og kos deg med familien din :))

 6. Å, så fint bilde av de 2. Skjønner godt at du er stolt over familien din :):)
  Happy new week. Klem

 7. Gratulerer!! Ser lillebror har ankommet! 🙂 Måtte inn å sjekke når jeg så bestillingen hos meg 😉
  Han var utrolig fin da…nååhh..dere er så heldige, men jeg vet du setter pris på det og det er bra…var på tide med en lillebror nå syns nå jeg..vesla har jo blitt så stor, sikkert kjempestas for henne 🙂 Kos dere!

 8. Syns det er flott med babypjatt eg 😀 Liker det goooodt !
  Herlige bilder av den herlige familien 😉

  Hehe..Angående facebook så er det lurt å ikkje vere for stor i orda ja 😉 Hehe…
  Godt lillegutt er snill (bortsett fra inatt):)

  Ønsker dere en nydelig dag !
  Klem

 9. Så fin han lille er! Og babypjatt er bare koselig. Det syns hvertfall jeg som er i akkurat samme babymodus som deg, hehe. Og så gøy å lese fødselshistorien din. Den biten med intense smerter på kort kort tid kjenner jeg igjen. Jordmor undersøkte meg til 5cm drøye 20min før han kom ut, så der kjenner jeg meg igjen 😉 Ha en fin dag, stor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge