BABYBLUE TRÅBIL

 

God fredag dere ! 

Idag har begge barna hatt fri fra barnehagen, og vi har tatt det ekstremt rolig fra morgenen av. Jeg og Lillebror lå lenge å slumret i sengen vår etter at han våknet. Vesla våknet og spurte om hun vær så snill kunne leke litt på rommet hennes, og selvfølgelig kunne hun det. Så jeg og Lillebror tok det med ro, og Vesla lekte og koste seg.

Så var det ned og lage frokost, stelle oss, og ta det enda mer med ro. IMG_3798Og barna leker så fint sammen nå, selvom det er 3,5 år mellom de. Lillebror snakker jo ikke så mye enda, men han forstår endel. Og Vesla forklarer og styrer på, for at han skal forstå. De er jo så søte når de leker og kommuniserer.

IMG_3787

Den tråbilen blir brukt mye nå. Den er jo så nydelig! Det var en gave Lillebror fikk til dåpen av foreldrene mine, og jeg håper det er noe han kan ha i mange, mange år, og forhåpentligvis til barna sine når den tid kommer. Lillebror setter seg i bilen, kjører og lager «broom brooom» lyd. Eller så finner han lekeverktøy, legger seg under bilen og «skrur». Haha, en ekte bilgal mann. Han er ihvertfall født inn i riktig familie. Med en pappa som er glad i biler, og en bestefar som er ekstremt glad i biler.

Nå er det middag, og så skal vi ta det enda mer med ro resten av fredagen.

Ha en fin fredag dere ! 

4 Comments:

  1. Dere har altså så vakre barn <3 Mine fadderbarn <3 Vi må sees snart!

  2. Vilde har en rosa gammeldags «veteranbil» i samme typen som hun fikk til 1 års dagen sin av mine foreldre. Helt nydelig bil <3 Den er like fin på pynt som i bruk.. hehe 🙂 og den er mye brukt hos oss også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge