ÅRETS UTENLANDSREISE

Hei dere !

Jeg har bladd litt i bilder, og kom over bilder fra turen vår i fjor. Vi var på Mallorca i fjor i mai, og det var en helt fantastisk tur. Vi har nå vært der to år på rad, og har blitt helt forelsket i plassen. Det er så lettvint, kort flyreise, nydelig plass og mange plasser å utforske. Sist vi var der leide vi bil, og vi fikk utforsket hele øya. Så vi har sett alt den har å by på.

IMG_4421

 

IMG_4266

 

IMG_4428

 

IMG_4342

 

IMG_4262Det farlige med å bla i slike bilder er at man kjenner suget etter å reise med en gang. Reiselysten biter fast i deg, og man får lyst til å bare hive seg over de første og beste flybillettene.

Mallorca er og forblir en av våre favorittplasser. Thailand kommer absolutt på førsteplass, men når det kommer til litt kortere reiser som er barnevennlige, så vil det absolutt være Mallorca for oss.

Vi har så smått begynt å planlegge sommerferien her i huset. Vi har hatt en liten regel om å prøve å ha minst en reise i året, i og med at vi er så glad i å reise, utforske nye plasser og bare komme oss litt vekk til et annet land. Det er så utrolig godt for helsen,og ikke minst for oss som familie. Vi har en liten idè om hva vi skal gjøre i år, og jeg skal holde dere oppdatert når den tid kommer.

Det jeg lurer veldig på er om dere har planer om å reise i år ? 

21 Comments:

 1. Vi skal til alcudia i sept

  • Deilig! Det er vel den beste tiden å reise dit på 🙂 ferdig oppvarmet hav etter en varm sommer, og litt mindre folk der enn på sommeren 🙂

 2. Iselinbst.blogg.no - mamma og interiør

  Elsker å reise 🙂 I år går våres tur til Tokyo de to første ukene i juni 🙂
  Vi prøver også å få en tur i året, men denne har vi gledet oss litt ekstra til.

 3. Så herlig:-)) Kan jeg få spørre hvor på Mallorca dere var? Vi planlegger tur dit i juni, jeg har aldri vært der før..og er derfor ute etter tips om et barnevennlig og fint sted:-) Hilsen Anne

 4. Vi skal til Kreta i sommer. Der har vi ikke vært før. Så håper det blir bra. Liker så godt å reise nye steder

  • Kunne absolutt tenkt meg å reist dit.
   Hvor i kreta ? 🙂

   • Aghia Marina, på et barnevennlig hotell med Ving går turen. Ellers har vi vært to år på rad til Kypros, reist i september og det har vært topp også. Ene gangen med stort privat basseng og det var så bekvemt når vi hadde med en liten på 6 mnd og en som var 4 år da. Jeg hadde ikke behov for å bruke hotellets felles basseng da;-)

  • En liten kommentar til kommentaren.. Hvis dere skal til chaniakysten anbefaler jeg virkelig en tur til en strand som heter Elafonissi. Utrolig vakkert, langgrundt og barnevennlig. Bare Google, det er faktisk like vakkert, om ikke vakrere, i virkeligheten. Vi tok rutebuss dit, fint å få se litt av landskapet på øya, men ganske kvalmende tur(myyyye svinger), så om dere har mulighet til å kjøre bil anbefaler jeg det(på tilbaketuren kjørte bussen en kortere og bedre vei, altså kan man unngå svinger;)) Kreta er virkelig fint og befolkningen der veldig hyggelige!

 5. Helt enig med deg, Alcudia Mallorca er nok den fineste og mest barnevennlige plassen i Europa, synes jeg hvertfall! 😉 Har vært der 5 ganger, en gang når jeg selv var 7år og deretter på tur å rekke til at jeg nå i sommer skal ta med min egen datter dit for andre gang 😉 Er og forblir min feriefavoritt! Denne gangen blir det to uker, i starten av juli. Var i skiftet mai/juni for et par år siden, og var desverre maks uheldig med været og var for kaldt i vannet til å bade i sjøen. Denne gangen reiser vi någet senere så vi er sikre på å få brukt lange varme dager på den helt fantastiske stranden!! 😉

 6. Vi har egentlig veldig lyst til å reise i og med at vi elsker å reise! Men så har jeg blitt mamma da:-) og er litt redd for hvordan det skal gå, med flyreise, evnt varme, evnt tidsforskjeller, bakterieflora og det som hører med.. datteren min er snart fem måneder og jeg angrer litt på at jeg ikke har reist nå når hun likevel bare ammer. hehe, er nok litt småhysterisk førstegangsmamna, men jeg et jo vant til å reisr uten barn så jeg blir så redd for å gjøre noen «feil» at jeg tenker at det er nestem best å bli hjemme. Kanskje du kunne skrive ett innlegg om dine erfaringer rundt reising med barn?:-) det hadde vært supert!

 7. Her går sommerens tur til Mallorca. Vi fikk julegave av mamma og pappa i år (fikk den i september da :p så alle skulle får ordnet ferien 😉 )
  Så i august reiser hele familien på tur! Mamma, pappa, min søster, min bror med kone og datter, og meg, med mann og datter – 2 uker all inclusive – I CAN’T WAIT!!!

 8. Jeg og datteren min skal faktisk teste ut å bo i Spania i år. Vi reiser i starten av mars og vi er både litt nervøse og spente. 🙂 Det blir et eventyr 🙂

  http://reidunbeate.com

 9. koselige bilder fra turen, vi reiser til tyrkia i år for første gang med min lille familie. Dennis er da 15 måneder og tobias 3 år nesten 🙂 gleder og gruer meg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge