Årets sommerfest

God morgen dere !

 

Igår var det sommerfest i barnehagen. Noe som er en årlig begivenhet med grilling, kaffe, kaker og underholdning. Det er så koselig ! Først var det å gå til Trollskogen, hvor vi satt å grillet og koset oss. Så bar det videre ned til barnehagen for kaffe, kaker og underholdning.
IMG_0357

IMG_0360

IMG_0383

IMG_0350

Lillebror var i sitt rette element. Han synes det var utrolig moro i barnehagen. Det er absolutt en trygghet for oss, siden han skal begynne i barnehagen i slutten av dette året. Vesla synes også det var stor stas å ha hele familien i barnehagen sin, og smilte stort sett fra øre til øre.

I år sang gruppen til Vesla en fin Flåklypasang, og Vesla som er så sjenert var veldig flink til å stå der framme med de andre barna og synge. Men hun sa noen dager før det hele skulle skje: » Mamma, kan du love at du ikke ler av meg når jeg synger på sommerfesten ?» Selvfølgelig skulle jeg ikke le av henne, men jeg sa at jeg måtte få lov til å smile, siden jeg ble så glad og stolt av å se på henne. Det er alltid litt stort å se barna sine opptre på en eller annen måte.

Vi fikk også se at førskolebarna skulle » over gjerdet». Noe som beviser at de er ferdig med barnehagen og skal over på skolen. Det var litt rart, i og med at det er Vesla som skal over gjerdet til neste år. Det er litt rørende og rart å prate om. Det er jo trossalt innskrivning allerede i år. H J E L P ! Tiden, den går fort. Det er det ingen tvil om. Så jeg får nok bare akseptere at vår lille jente har blitt ei stor jente.

IMG_0353

 

Årets sommerfest var absolutt vellykket, og nå kan vi bare se frem til sol, sommer og ferie. Nyyydelig !

Ikke sant ? 

 

4 Comments:

  1. Virker som det var en suksess ja:) Gleder meg til vi skal på sommerfest i barnehagen neste år. Lå å tenkte på her en kveld at til jul skal jo mi lille gå i Luciatog for første gang. Da trillet det noen tårer, ikke fordi jeg ble trist, men fordi jeg er så glad for at jeg får oppleve å se henne gjøre slike ting:)

    • Ja, det var kjempe koselig! 🙂 Åh, ja! Luciatoget er virkelig rørende. Husker jeg så Vesla den gangen hun gikk i en annen barnehage, og hun var 1,5 år gammel. Jeg måtte SKIKKELIG jobbe for å holde tårene igjen. Husker leppene dirret, for det var så rørende. Hehe 🙂

  2. Så herlig! Er så søtt å se de små fremfører det de har øvd så lenge på ! Virkelig rørende 🙂 Ha ei fin helg da, dere! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge