Annerledes + vinner av en personlig almanakk

God kveld dere ! 

For første gang etter jeg begynte å jobbe, så har jeg faktisk overskudd til andre ting enn å ligge som en planke på sofaen. Det utnyttes til å blogge. Jeg tror det også skyldes at jeg er i full gang med treningen igjen. Det er så D I G G ! Et av målene med treningen nå er å få mer energi, slik at jeg kan få et liv etter jobb også. Ikke misforstå meg, for jeg stortrives på jobb igjen faktisk. Så jeg er igrunn sliten på en god måte, men selvfølgelig, jeg hadde vært veldig mye mer fornøyd om jeg orket å gjøre noe etter jobb også. Så da må man prøve å jobbe med saken. Rett og slett.

Hverdagen er veldig annerledes om dagen. Jeg sier hadet til Lillebror og Gubben, tar med meg Vesla, leverer i barnehagen og tut å kjør – videre på jobb ( de dagene jeg jobber da). I barnehagen jobber jeg, og hodet er i fullt kjør hele tiden. Men ofte så dukker barna mine opp i hodet mitt, spesielt når jeg ser andre barn på deres alder. Og da føler jeg et lite savn. Et fint savn , selvfølgelig.

IMG_1083

Han lille krabaten her, har jeg jo vært aller mest med det siste halvannet året.

IMG_1086

Så den største overgangen av alle er nok det å ikke ha han hengende rundt meg hver eneste dag lenger.

IMG_1098

Mammahjertet synes det er veldig, veldig uvant! Men det er veldig godt å vite at Lillebror nå er hjemme med pappa’n sin og storkoser seg. Han er en ekte pappagutt, og elsker å være med pappa’n å jobbe. Er så artig å se på, for ofte går Lillebror trippende over stuegulvet med verktøykassa i handa, klar for å jobbe med pappa. Hihi! Som far , som sønn!

Akk ja, hverdagen har blitt annerledes, men jeg skal fortelle dere det at jeg synes det er veldig , veldig godt å kunne klare å jobbe, og kunne virke som et normalt friskt menneske, og kunne være til nytte for noen andre også. Så konklusjonen er at det er annerledes, uvant og det blir et spesielt savn etter Lillebror siden vi har vært så mye sammen som vi har, men likevel så er det sunt og godt.

Så, før jeg avslutter innlegget så må jeg jo dele vinneren av almanakken med dere. 

Vinneren av en personlig almanakk er 

NINA I ! 

Gratulerer 🙂 Send meg en epost.

8 Comments:

  1. Å nydelig han er lillebror:) Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt buksen hans? Den var nydelige
    Anne

  2. Hva jobber du med? =)

  3. Vakre lillebror<3<3

  4. Godt å høre at du har «kommet deg litt» etter å ha startet i jobb igjen. Det er jo en overgang det der! Jeg også lurer på hva du jobber med? 🙂 Har liksom aldri fått det med meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge