ANBEFALING: Withings Smart Baby Monitor

//Sponset

Hvit, stilren og elegant. 

Det er ordene som dukker opp når jeg tenker på Withings smart baby monitor. Deretter så dukker nøkkelordene genial og praktisk opp.

Jeg har vært så heldig å få teste ut denne baby monitoren i noen uker. Jeg er jo den gadgetnerden, så det å få æren av å teste ut noe som dette var fantastisk for meg. Jeg var dog litt skeptisk, i og med at jeg har hørt så mye ulikt om den, men jeg gikk inn i det her med et åpent sinn.

withingssmart

withingsDette er en babymonitor som er kompatibel med iPad, iPhone eller iPod. Den har et høyoppløselig kamera, nattlysfunksjon, toveis lydoverføring og musikkmuligheter. Enten du er hjemme i huset ditt, eller på den andre siden av jordkloden kan du følge med på barnet ditt mens det sover. Du kan til og med snakke med barnets, mens du følger med via monitoren. Her kan du også velge mellom fire ulike melodier som du kan spille for barnet.

dus

Du kan også slå av og på nattlyset, og velge mellom ulike behagelige og avslappende farger. Alt dette gjør du enkelt via ett tastetrykk på iPhonen, iPaden eller iPoden din.

Du laster ned en app gratis via App store, og så er det bare å følge denne for å stille inn kameraet.

erfaring

Utseende: Hvis en skal være overfladisk, så må det jo sies at denne er lekker. Skikkelig stilren og elegant. At den står på rommet gjør ingenting, når den ser så fin ut som den gjør. Den er litt «stor», og for noen kan kanskje det være et minus ? Men ikke for oss.

Brukervennlighet: Jeg prøvde å sette av litt tid etter barnas leggetid for å sette meg inn i det her. Men så viste det seg at jeg ikke fikk tid til det likevel. Så jeg tok det på sparket en ettermiddag, når barna var våkne. Det var null stress. Overraskende enkelt å sette opp og installere, og jeg vil si at det var temmelig idiotsikkert. Det her er noe alle kan klare.  Ellers er kameraet også veldig enkelt å bruke. Appen er oversiktlig og fin, og man kommer raskt inn i det.

Generell erfaring: Det her var kjærlighet fra første øyeblikk. Jeg frydet meg over designet, og så viser det seg at den er så genial i bruk i tillegg . Når vi satte babymonitoren på første kveld, ble vi utrolig overrasket over hvor følsom den var. Vi hørte hvert eneste åndedrag Lillebror tok, og det ble egentlig litt plagsomt der vi satt og prøvde å følge med på en tvserie. Men det viste seg at det bare var å skru volumet litt ned, så ble det bedre. Det sier litt om hvor følsom den er ovenfor lyder, og det synes jeg er veldig bra. Kameraet er også veldig bra, og overraskende klart. Man får med seg alt. Er det noe man ikke ser så tydelig, er det bare å zoome inn slik man ellers gjør når man surfer på iPhonen. Via egne innstillinger kan den gi alarm når luftfuktigheten er for lav eller høy, eller når temperaturen ikke er bra nok. Den kan også gi  en lydalarm når det er bevegelse eller lyd i rommet, i tillegg til at man ser/hører barnet.

Jeg måtte såklart teste denne babycallen når jeg var ute fra huset en dag. Jeg var på et rolig julebord med noen jenter, og bestemte meg for å sjekke Lillebror litt utpå natten. Jeg slo på appen og sjekket, og der var jammen Lillebror i full aktivitet. Opp og ned i senga, gjorde ablegøyer og nærmest turnet i senga. Det var veldig vittig, og jeg måtte jo rett og slett vise det her til mine venninner. Vi fikk oss litt underholdning, mens vi flirte og lo. Jeg kommer ikke til å være en aktiv bruker av denne når jeg er ute, men det er jo litt artig å kunne ha den funksjonen hvis man for eksempel er mye ute å reiser og videre. Mannen tok seg også en titt når han en dag var på jobb, og så at jeg holdt på å legge Lillebror. Så her er det uendelige muligheter. Skulle du være i Thailand på tur, og ønsker å se barnet ditt som er hjemme, så er det jo enkelt via et tastetrykk når du har Withings smart baby monitor.

Et lite minus er at lyden kommer noen sekunder etter, enn hva som er reelt.

Her har dere en liten videosnutt som viser dere litt om babymonitoren 

Babymonitoren er rett og slett helt genial, og den anbefales absolutt videre. Kanskje det kan være noe å ønske seg i julepresang ?

Den kan kjøpes på Eplehuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge