Anbefaling av stelleprodukter

Som dere vet er jeg opptatt av at produkter skal være mest mulig naturlige, rene og menneskevennlige. Det er dessverre slik at et flertall av stelleprodukter som blir solgt på apotek og i butikker inneholder ingredienser som jeg ikke vil kalle naturlig, rent eller menneskevennlig. Det kan ofte bli reklamert om at produktene er skånsomme og bra for babyens hud, men når jeg leser bakpå produktet som kan det ofte vise det motsatte. Unngår vi tilsetningsstoffer kan vi også unngå helseplager, allergier og hormonforstyrrelser. Husk at babyer har mye tynnere hud enn voksne, så da er det ekstra viktig å tenke på hva du påfører på huden. 
TomTom baby er et merke som er økologisk, og som er anbefalt av Grønn hverdag. Dette er milde og drøye produkter.
Dette settet av TomTom baby stelleprodukter er et minisett eller reisesett. Du kan kjøpe et slikt sett hvis du vil prøve det ut, før du kjøper produktene i vanlig størrelse. 
Settet inneholder alle stelleproduktene TomTom baby tilbyr. 

Det vil si :

– Babyolje 
– Lotion
– Vaskegel
– Bleiekrem

Det positive er at man faktisk ikke trenger flere produkter til en baby, så i dette settet har man alt man trenger. 
Produktene har en svak og naturlig duft av vanilje, i og med noen av produktene inneholder ekte vaniljeekstrakt. Jeg synes selv de lukter helt nydelig, og ikke for mye. De er uten parfyme, farge, konservering, mineraloljer (parafin) og PEG stabilisatorer. Dermatologisk testet.

Alle produktene er virkelig å anbefale, men er det et produkt jeg MÅ velge så er det helt soleklart bleiekremen. 

TomTom baby sin bleiekrem er et mirakel i seg selv. Vår lille gutt har hatt trøbbel med sårhet i stompen, og jeg har funnet ut at han har ganske sensitiv hud. Med en gang vi begynte å smøre han med denne bleiekremen ble det mye bedre ganske raskt. Den er helt fantastisk, mild, drøy og ikke minst økologisk.  Den er veldig bra til bruk av forebygging av sårhet, og selvfølgelig til bruk når man først er sår. Kremen skal bygge opp hudens motstandsdyktighet mot fuktighet, sårhet og bleieutslett.

Jeg anbefaler TomTom baby på det sterkeste da det er produkter som har god kvalitet, er delikate, er drøye i bruk, er skånsomme og økologiske. 
Produktene får du kjøpt på Levlogisk.no og Greenspirit.no 

Pssst.. TomTom har også en egen serie for mødre som heter TomTom Mama. 
Sjekk den ut her. 

13 Comments:

 1. Ser ut som kjekke produkter ^^,

 2. Liker når du anbefaler produkter!
  Jeg kommer definitivt til å lete gjennom bloggen din etter anbefalte barneprodukter når den tiden kommer at jeg selv skal ha småtroll 😀 😀

 3. Åh må jeg kjøpe!

 4. Det settet så virkelig lekkert ut..og så med vaniljelukt da..mmmm:)

 5. Tom Tom har jeg hørt masse bra om !! =)
  Har du prøvd lykkelig som liten? I så fall,
  hva liker du best? 🙂

  Klem

 6. Har ikke fått prøvd tom tom sine produkter ennå, men er veldig nøye på hva som er i produktene til både meg og snuppa! Dessverre er det en del «grønne» produkter som inneholder sulfater også, som er hudirriterende. Kjøpte meg en saltskrubb på helsekosten som «bare» skulle inneholde grovt havsalt og kokosnøttolje. Stolte dessverre på betjeninga og fikk smertelig erfare det da jeg skulle prøve i dusjen. Henda mine som er mest sårbare BRANT. Var helt grusomt! 🙁

 7. Oj, dette så delikat ut i tillegg til alt det andre., selv har jeg foreløpig sverget til Burts bee til mine to. Produkter jeg fikk tips om igjennom en annen blogg. Er super fornøyd med Burts og spesielt med at prisen ikke er avskrekkende selv om det er grønne produkter…

 8. Takk for tips 🙂 MÅ prøves 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge