Anbefaling av grønn nettbutikk : www.bestavalt.no

Jeg kom nylig over en nettbutikk som for meg er ny. Den heter «Bestavalt«, og skal tilby det beste fra hele naturen til både liten og stor. 
Alle produktene man finner i nettbutikken er 100% naturlige og de inneholder ingen skadelige stoffer som for eksempel parabener og mineraloljer.
Produktene er miljøvennlige og de er heller ikke testet på dyr. På deres nettsider, kan du lese mye mer om skadelige stoffer i pleieprodukter og annen nyttig informasjon. 
De har mange spennende og gode produkter å tilby i deres nettbutikk, og jeg har fått testet ut noen.
 Her har dere noen av mine favoritter, som jeg anbefaler videre: 
 – Cream Dream ansiktskrem

Dette er faktisk en kremdrøm, fordi den føles som silke på huden. Den trekker virkelig raskt inn i huden, og den har en helt fantastisk konsistens. Huden føles skikkelig god, glatt og ren ut etter at man har brukt denne kremen. Denne får du med og uten duft. Pris: 120,- , eller så kan du kjøpe en testkrukke for 25,-. 

– Nourishing night cream

Dette er en rik og nærende nattkrem. Den er drøy i bruk, og har en noe fet konsistens. Den er veldig god å bruke som nattkrem, spesielt om vinteren da man ofte er plaget med tørr hud. Den skal styrke huden mens man sover, og den inneholder hele åtte styrkende og sunne eteriske oljer.
Pris: 145,- , eller 35,- for en testkrukke.


– Lipgloss

Dette er en enkel lipgloss med lite farge. Den gir blanke, samt friske mintluktende lepper. Denne ble jeg avhengig av, og er fryktelig god å bruke når man er litt sår. 
Pris: 55,-

– Foaming babywash

Dette er en barnesåpe i skum. Denne har blitt en av våre favoritter allerede, siden den skummer så godt. Den er ekstra morsom å bruke for Vesla, og jeg liker godt konsistensen. Lukten er svak, og man kan bruke den på både hud og hår.
Pris: 125,-

– Clean shower gel

Denne såpen bruker jeg hver dag. Jeg føler jeg virkelig blir ren og godluktende av denne dusjsåpen. Jeg har denne i en oppkvikkende sitruslukt, og ja, den virker faktisk veldig oppkvikkende. Du kan også få såpen i mange andre dufter. 
Pris: 125,-


Husk at alle produktene selvfølgelig er 100% naturlige.


Alt dette får du kjøpt på www.bestavalt.no

7 Comments:

 1. Å, så kjekt med sånne tips. Jeg er litt skeptisk til alt mulig med tilsetninger, så dette lover godt!
  Ha en fin lørdag.
  Eline

 2. Åh, spennende! MMå testes ut! :o)

 3. Elsker når du kommer med sånne anbefalinger! Ja takk til flere:o)

 4. Eline: Ha en fin lørdag du også 🙂

  Maren: Ja, de har jo sånne små testkrukker du kan kjøpe. Det er nok i disse til å få prøvd ut produktet over en liten periode. Veldig kjekt!

  Kristin: Så godt å høre altså! At det ikke er kjedelig lesning 🙂

 5. Herlig! Denne har jeg ikke hørt om før 🙂 Også så utrolig bra at man kan kjøpe testkrukke først, så man ikke gjør et bomkjøp da! Det likte jeg VELDIG godt 😀

 6. Testkrukker er genialt jo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge