Anbefaling av ansiktspleie

Hei dere ! 

Jeg har noen favorittprodukter jeg bruker fast og trutt, når det kommer til ansiktspleie. Nå som jeg nærmer meg 30 år, har jeg også begynt å tenke forebyggende med tanke på aldring og rynker. Så må jeg jo si at jeg allerede nå merker små hudforandringer, etter at jeg fikk barn.

Mine faste favorittprodukter er fra Ole Henriksen og Jason.

Ole Henriksen er kjent for å være kvalitetsprodukter, som til og med kjendiser bruker. Kremene kan også være nokså kostbare. Det finnes serier til alle slags hudproblemer eller hudtyper, og jeg har testet to ulike fra dette merket. Begge med et resultat jeg liker. Akkurat nå bruker jeg produktene som er aldringsdempende.

agecontrolDet er lettvint og greit å kjøpe en gavepakke. Da får man testet produktene, før man eventuelt kjøper store. Selvom det her er små produkter, så er de utrolig drøye i bruk. Så hvis man ser på kvalitet, virkning og hvor drøye de er i bruk, så vil jeg ikke si produktene er dyre likevel. Man får valuta for pengene.

Denne gavepakken inneholder tre ulike produkter. Alle er like gode.

African red tea see the differense serum – 15ml – Voksen/Anti-age:
– Et nærende, men ultralett serum spesielt utviklet for å gi maksimale alders- bekjempende fordeler (forebyggende og korrigerende).
– Full av kraftige, naturlige antioksidanter, inklusiv afrikansk rød te og Ester-C, som bekjemper miljøforårsaket skade.
– Regelmessig bruk forbedrer hudens fargetone og struktur. Oppstrammende, gjenoprettende, cellefornyende ingredienser trenger ned i huden for å skape langsiktige resultater.
African red tea ekspress the truth crème – 30ml – Voksen/Anti-age:
– Med hjelp fra denne fantastiske fuktigehetskremen med antioksidanter, vil huden i bokstavelig forstand motstå dannelsen av nye rynker og vil arbeide natten gjennom for å reparere eksisterende rynker.
– Denne effektive fuktighetskremen er fylt med naturens mest virkningsfulle antioksidanter, som Ester C og afrikansk rød te, som lindrer og beroliger huden samt motvirker miljømessige påvirkninger og skader fra frie radikaler.
– Tørr hud blir gjennomfuktet, løftet og beskyttet i synergi av ingredienser.
– Kan brukes dag og natt.
Visual truth eye crème – 3g – Voksen/Anti-age:
– Dette er en kraftig øyekrem som fungerer som et ekstra hudlag og benytter kraftfulle fugtighehetsbevarende stoffer til å binde fukten og næring til cellene.
– Gir en effektiv beskyttelse mot frie radikaler, for å forhindre ytterligere skader.
– Gir straks et løft og spenst til det sarte vevet rundt øynene.
– Øker elastisiteten og vevets styrke, for å holde linjer og rynker i sjakk.

Jeg bruker alle tre produktene 1 – 2 ganger daglig.

Produktene inneholder ingen form for parabener. Kan brukes på alle hudtyper.

Jeg ser nå at denne gavepakken er på salg hos Blivakker, og dere finner den HER. (adlink)

jason

 

Så er det denne ansiktsskrubben jeg har falt pladask for. Ikke bare er den nydelig å bruke, men den er billig. Ingenting er bedre enn billige og bra produkter. Denne store tuben koster i underkant av 40 kroner, og er veldig god for huden. Jeg bruker den ofte, nesten hver dag i dusjen. Den brukes i ansiktet, og har en kjempe god duft. Ingrediensene er blant annet aprikosolje og valnøttpulver. Etter den er brukt føles ansiktet så glatt ut, og jeg synes huden får en fin glød.

Den inneholder ingen form for parabener.

Denne kjøpes superbillig på Iherb.com ( jeg eeelsker Iherb, og handler der støtt og stadig). Du finner den HER. Rabattkode : SIR183 – du får opptil 10$ i rabatt første gang du handler der. Det er helt trygt, rimelig og fantastisk å handle på Iherb. Man får så mye billig og  ikke minst sunt der.

Så må jeg helt tilslutt legge til at ingen av produktene er sponset, det er jeg som bare har lyst å anbefale dere disse fantastiske produktene.

Har dere noen faste produkter dere bruker ? Hvilke ? 

 

8 Comments:

 1. Den jason kremen har de også i en aloe vera krem utgave som er super god til ungene! Den er grønn, og det er krem, ikke salve 🙂 Kjempe god å bruke som after sun krem, kuldekrem, etter bad og dusj osv, helt naturlig krem med aloe vera i =) Burde prøves! =)

 2. Det merket har jeg aldri hørt om 🙂 🙂 men tror deg når du sier det er bra 🙂
  Bjørg.

 3. Har ikke prøvd noen av de, men har hørt mye bra!
  Jeg liker Forever sine produkter, burt’s bees, dermalogica og i det siste har jeg oppdaget DrOrganic! Virker utrolig bra. Naturlige ingredienser. Så det skal testes litt etter litt nå 🙂

 4. Heisann, har sendt deg en mail ang. duftlys, har du fått kikket på denne ?;)

 5. Takk for tipsene! Lenge siden jeg har handlet på iHerb nå – Ebay har liksom tatt over he he! Må nok ta en kikk, da de har masse fint til gode priser!

  Ha en super mandag!

  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge