"Alt skal bli ødelagt" dagen

Hei dere ! 

Full fres fra vi står opp til vi legger oss her i huset. Her bedriver vi dagene med pakking, planlegging, opprydning, ommøblering, og litt avhvert. I tillegg tror jeg det var den store «alt skal bli ødelagt» dagen igår. Babycallen sluttet helt å virke, og en hylle på et vitrineskap klarte å ramle ned så kopper og glass sprutet rundt på gulvet. Veldig morsomt! Så har vi en platetopp som ikke virker som den skal, en dusj som trenger ny slange, en mobil som skal inn til reparasjon, en macbook som ikke virker som den skal og videre. Kjenner jeg blir lettere irritert ! Arg.. Uansett, ting er ting som det så fint heter. De koppene og glassene er borte vekk, og da har man jo mye mer plass i skapet plutselig. 
Idag har jeg og Lillebror hatt et lite barseltreff her. 
Vi er ikke så mange igjen, og flere og flere av oss begynner i jobb. Så det er koselig å treffes, selvom vi er så få. Lillebror fikk et realt sjokk når han våknet fra fred og ro til et rabalder i stuen med flere barn. Hihi! Men han storkoste seg etterhvert, når han ble varm i trøya. Han er den eneste gutten som er igjen, så han har det som plomma i egget sammen med alle jentene. Mammaene får skravlet fra seg, og barna får kost seg sammen og vært sosiale. 
Ellers har vi vært på en liten handletur idag. Fått handlet inn en babycall som jeg håper varer. Aldri kjøp Supernova babycall. Vi har ihvertfall bare hatt surr med våre. Etter handleturen var det bare å hive seg hjem igjen, for Vesla skulle i bursdag etter barnehagen. Nå er hun i bursdag, og Gubben er ute å henter et hyllesystem vi skal på rommet hennes ( der er det full ommøblering ). Så her sitter jeg og Lillebror for øyeblikket. Jeg kjenner øyelokkene er litt tunge akkurat nå, så jeg skal ordne meg en stor kopp kaffe, og gjøre meg våken og klar for en superhard treningsøkt. 
Håper dere får en fin dag videre ! 

4 Comments:

 1. Hvordan hyllesyatem kjøper dere til rommet til frøkna? Kjekt med tips til oppbevaring på barnerom! Kan lett bli mye leker så er greit å rydde og gjemme litt vekk!

 2. Æsj hørtes ut som en litt kjip start med alle tingene som går i stykker..
  satser på at lykken snur 😀

  Ha en fin kveld,
  Klem fra Jatte♥

 3. Uff så ille…Men det er i motbakke det går
  oppover:)
  Ikke lenge til dere drar så da er alt glemt..

  Nydelig bilde av deg:)

  Nyt kvelden:)

  Her skal vi se siste episode av sesong 2 Dallas:)

  Klem naboen

 4. Jaja det er sånt som skjer, da fikk du god plass til noe nytt , ikke sant :)høres ut som du og lille bror har hatt en fin dag. klæm fra TRØNDERFRUA 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge