ALT ELLER INGENTING

God morgen!

 Reiseruten til Singapore er klar, og vi fikk fine flytider. Det gledes! Jeg husker nesten ikke om jeg har fortalt dere det, men jeg fikk gratis Singaporetur i boks i tillegg til Mexicoturen i september. Så i april skal jeg og Mannen til Singapore. Vi får hotell, reisepenger, flybilletter og ikke minst en sjekk på scenen av verdens beste selskap. Jeg får frysninger! Det er helt rått, sykt , fantastisk, vilt og utrolig!

Vi prøver nå å planlegge litt av turen, men jeg vil gjerne ha tips til fine spisesteder vi kan reise til, med god mat, spesielt sjømat. Så skriv gjerne i kommentarfeltet hvis du vet om noen.

Mange tenker og ikke minst sier at jeg er så heldig. Ja, jeg er kjempe heldig, men jeg har virkelig stått på og jobbet for å få det her til også. Det krever jo innsats og fokus. Så det her er noe alle kan få til, det handler ikke om å vinne i et lotteri. DU kan få til akkurat det samme som meg. Når jeg sier det, får jeg ofte høre ; «ja, men jeg er ikke selgertypen. Det er jo du.» Det er jo en standardsetning som mange kommer med. Selgertypen ? Jeg er langt ifra «selgertypen», men jeg er glad i mennesker og ikke minst produktene våre, og forteller rett og slett om erfaringene av våre flotte, fantastiske produkter til andre. Det er ALT jeg gjør. Jeg selger ikke, men jeg forteller og anbefaler noe jeg er fornøyd med. Det er jo verdens mest naturligste ting i  hele verden. Når man er fornøyd med noe, så forteller man jo videre om det til andre, ikke sant ?

En annen ting jeg ofte får høre er : » Ja, men du er jo så flink». Vel, jeg gikk inn i det her uten å vite noe særlig om hva jeg måtte gjøre og hva alt det her handlet om. Jeg skjønte ikke stort, utenom at jeg hadde kjent virkningen av de fantastiske produktene, og så mulighetene som lå foran meg. Men jeg tenkte, det er bare å gjøre, høre på min sponsor, og ikke minst gå ut av komfortsonen. Vil man det nok, så får man det til. Det er du som velger hvordan din fremtid skal se ut som. Jeg tok et valg, for jeg var lei av tilværelsen som syk, deprimert og følelsen av å være mislykket. Jeg ønsket også sterkt en økonomisk frihet, noe jeg tenkte jeg bare fikk ved å spille lotto ( men dessverre så er sjansen liten for at man vinner). Så valget var igrunn enkelt! Jeg har fått topp veiledning og hjelp fra første skritt, for jeg var tydelig fra dag 1 om hva jeg ønsket å oppnå. Har man satt seg et tydelig mål, jobber mot det,  og ikke gir opp, , så oppnår man målet sitt uten tvil. Om det så tar 6 måneder eller 6 år, så vil man oppnå det så lenge man ikke gir opp.

For meg var det nå eller aldri, alt eller ingenting. Hvis du står der og kan velge mellom alt eller ingenting. Hva gjør du ? Selvfølgelig velger du ALT! Jeg tenker på fremtiden til mine barn, at de får arve alt jeg får til i businessen idag. De arver faktisk hele forhandlerskapet. Har dere hørt noe så fantastisk ? Så jeg sikrer ikke bare vår fremtid her og nå, mens vi lever, men jeg sikrer barna sin fremtid også. Jeg vil vite at de har det bra, når jeg en gang ikke lenger er her på jorden. Så er det noe jeg vet nå, så er det det at de kommer til å få det veldig bra i fremtiden.

Har dere sett bilder fra amazing Singapore ?

 

singapore2

 

marinasandsbay

Ser det ikke fantastisk ut ? 

Mannen bare smiler og ler om dagen, for her ordner kona gratisreiser, nedbetaling av billån og det som er. Tenk , han som mente at alt det man kunne oppnå i verdens beste selskap bare var et luftslott ? Jeg husker ordene hans så tydelig, og så sta som jeg er, så trykte han virkelig på riktige knapper. For der og da bestemte jeg meg for å gå inn i det her, og vise han at det ikke er et luftslott, men 100% virkelighet.

Den som ler sist ler best, sier alltid mamma til meg. Heldigvis ler meg og Mannen sammen.

Ha en fin, fantastisk, fortryllende dag dere! 

PS! Har du også lyst til å gjøre noe med din tilværelse?

 Send epost for mer informasjon på : evashelse@gmail.com

3 Comments:

  1. Wow! Så flott! Gratulerer så masse! Mye å glede seg til fremover da 🙂

  2. Har vært to ganger i Singapore, og det er helt nydelig der 🙂 En del regn og mye kjøpesenter som du trenger laaaaang tid til å nå over. Anbefaler en dag eller to på Sentosa også. Det er så mye å se at dere rekker ikke over alt på et besøk, så velg ut noe som dere må se 🙂 God tur og kos dere masse 😀 Vet du hvor dere skal bo?

  3. Åh, gled deg til Singapore! Har vært der og det er en utrolig rein og ryddig by. Anbefaler deg å ta turen til botanisk hage, den er enorm, men orkideavdelingen er den fineste. Stoooort området med orkideer i alle farger og størrelser. Utrolig vakkert! Ellers er det jo kjekt å ta turen til China Town og Little India der sistnevnte har mye god mat(hvis man liker indisk;-)). Kos dere masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge