Alene med bustehodet

God kveld dere !

Idag har jeg tilbrakt store deler av dagen alene med dette bustehodet.

IMG_0466

Ja, han er et herlig lite bustehode. Hihi ! Han hadde en morsom liten krøll midt på hodet idag, som krøllet seg bakover. Synes han så så utrolig artig ut.

Mannen har jobbet overtid idag, og Vesla har blitt med en venninne hjem fra barnehagen for aller første gang. Det var virkelig stort! Nå var hun helt utslitt, men la seg med et stort smil om munnen. Tror dagen hennes virkelig hadde vært fantastisk! Det er så godt å høre for en mamma det.

lillebroristuen

Planen var å hive meg i bilen utpå dagen, og kjøre til foreldrene mine. Men jeg var så heldig å få de hit istedenfor. Svigers var her også litt på formiddagen, så vi var jo kanskje ikke helt alene i hele dag. De var så snille at de kunne passe Lillebror litt, så jeg kunne få tatt meg en treningsøkt. Det ble joggesko og løping i skogen. Det var rett og slett nydelig ! Jeg kjenner at løping fortsatt er grusomt tungt, men at det bare blir deiligere og deiligere. Det som er bedre er at jeg også løper fortere for hver gang og lenger for hver gang. Jippi! Det er så motiverende!

Men nå er det vel lenge siden jeg har kommet med en oppdatering angående mitt prosjekt ; «ny mamma». En av dagene må det komme en ny. Håper dere fortsatt er interesserte i å lese om det ? 

Imorgen tidlig reiser jeg og Lillebror på barseltreff hos naboen. Noe vi gleder oss veldig til. Så skjer det også noe hver uke fremover, i form av mange sosiale happenings. Deilig at det er sommer!

Ha en fin kveld dere ! 

4 Comments:

  1. Ikke farlig å være alene med dette nydelige bustetrollet…

    kos dere på barsel treff:)

    Klem naboen:)

  2. Nydelig liten lillebror -:)

    Utrolig delikat gulv dere har. Hvilken type er det? Er på utkikk etter gulv til ny huset.

    Ha en fin dag:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge