ALDRI I VERDEN….

.. hadde jeg trodd at det skulle bli en så stor pågang når det gjaldt aloe vera gel fra Forever Living. Men jeg skjønner det godt. Det er så utrolig bra produkter, og mange vet det. Dessuten ønsker jeg så veldig at flere prøver dem. Til de av dere som nå har bestilt; jeg håper det fungerer like bra på dere som på meg. Som dere skjønner så er jeg overbevist!
20140311-200805.jpg
Over til noe annet, jeg har hatt store planer om flotte bilder og blogging idag. Men det er noe virkelig galt med speilreflekskameraet mitt.
Fullstendig krise! Jeg får helt angst. Jeg får prøve å finne ut av det her så raskt som mulig.
Så, over til en tredje ting. Gjett hva. Jeg har tatt Tanitatesten idag. Noe som måler hvor mye vann, fett, muskler og lignende som du har i kroppen. Kjempe interessant! Den måler også hvor mye fett du har innvendig i kroppen, mellom organer og videre, og der lå jeg kjempe bra. Det er jo DET fettet som virkelig er helsefarlig. Jeg vet ikke hvor pålitelig denne testen er, men den skal jeg fortsette å ta fremover. Rett og slett for å se fremgang av det jeg driver med.

20140311-201443.jpg

Er det noen av dere andre som har tatt den testen ?

3 Comments:

  1. Fortell gjerne mer om den testen 🙂 Er det via helsestudioet du trener?

    • Ja, jeg trener på Stamina (treningssenter), og der tilbyr de Tanitatesten. Altså, det er en veldig hightec og du skal holde i to håndtak, stå barbent på den vekten, så dukker plutselig resultatene opp på datamaskinen. Ekstremt spennende 😀

  2. Jeg har faktisk min egen tanita-scanner hjemme. Jeg kjøpte den da jeg var mer aktiv med Herbalife, og jeg angrer ikke et sekund. Virkelig morsomt å kunne se forbedringer uten å likevel kunne «se» de hvis du skjønner. Samtidig så bruker jeg den hvis jeg har kunder som vil forbedre livsstilen sin enten ned eller opp i vekt, samt opp i muskelmasse. Man får jo resultatene svart på hvitt.
    Fikk du målt din metabolske alder da du tok den forresten? Det synes jeg nesten er det morsomste 🙂 Sist jeg sjekka var kroppen min 16 år. Siden jeg nå er 27 så var jeg veldig fornøyd 😉
    Lykke til videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge