AGAPE HOME PROSJEKTET

Hei dere !

Idag våknet jeg opp til en hyggelig mail fra en representant fra et barnehjem i Thailand.
De ønsket helt klart å ta imot hjelp fra oss, og jeg fikk en liste over hva de trenger på barnehjemmet. Det jeg tenker med dette her er å forsøke å få til en innsamling her i Norge, for så å kjøpe de tingene de trenger i Thailand. Man får jo mye mer for pengene der nede enn her i Norge, så det lønner seg uansett. Det som vil være spennende med dette her er at jeg kommer til å dokumentere hele prosessen her på bloggen, og ikke minst ta bilder fra barnehjemmet mens vi er der. Dere skal få være med på alt.
På barnehjemmet bor det nå 54 barn. Dette er både babyer og større barn. Barna har enten mistet foreldrene sine på grunn av HIV/ Aids eller så har foreldrene rett og slett forlatt dem på grunn av dette.
Vi skal nå sette opp en dato for når vi kan komme å besøke de på barnehjemmet, så får vi se hvordan dette prosjektet kommer til å gå. Jeg kommer til å skrive mer informasjon om barnehjemmet etterhvert. Akkurat nå venter jeg på tillatelse til å få bruke bilder fra hjemmesiden deres.
Før dere får informasjon om barnehjemmet, legger jeg like godt ut listen over hva de trenger her.
En liste over noe de trenger:
Vaskepulver
Skyllemiddel
Vindusvask
Gulvsåpe
Tannkrem
Sjampo
Babypudder
Babyolje
Bomull ( i rull)
Snacks til barna
Kaffe til kontorarbeiderne
Hobbysaker
Fotball, basketball, tennisball, volleyball etc.
Såpebobler
Hårkammer
Hårbørster
Ballonger
Mikrobølgeovn popcorn
Digitalkamera med minnekort
Batterier
Vi kunne også kjøpe det vi ville til barna, om det var noe annet vi ønsket å gi. De var uansett glade for å få hjelp.
Det som kommer nå er å få åpnet en øremerket konto for innsamling, og å få ut mest mulig informasjon om Agape prosjektet.
I_give_you_my_heart_by_koraljka-d46vxta_large
Jeg håper virkelig jeg klarer å få til noe bra ut av det her.

13 Comments:

 1. Så spennende! Bra du bidrar med noe positivt mens du er der:) jeg ble litt nysgjerrig; snakker du thai? og hvem driver dette barnehjemmet?

 2. Oi så spennende prosjekt 🙂 Godt å kunne hjelpe noen. Gleder meg til å følge med.

 3. Så bra !! Kjempe fint gjort, jeg kan bidra til noe på den listen. Snakker med deg om det jeg:)
  Ha en fin mandag
  klemmer fra hjertefruen

 4. Så artig at du har valgt akkurat Agape prosjektet! 🙂 Jeg har jobbet hos Agape i en årrekke! Vil gjerne bidra, og venter på kontonr 🙂

 5. Så bra )))Du må opprette et kontonr så skal jeg sette inn noen penger-

  Bjørg.

 6. Gratulerer med lillebebisen i magen ! Gleder meg til å bidra til barnehjemmet !

  Hilsen Charlotte

 7. Kristin: Jeg skal lage et eget informasjonsinnlegg om barnehjemmet, så jeg kommer tilbake med masse info snart 🙂 Jeg har dessverre glemt MYE, så jeg tør nesten ikke snakke det lenger. Jeg forstår mer enn det jeg selv snakker 🙂

 8. Wheelbug: Åh, fantastisk, Maren!

 9. Bjørg: Så bra å høre :-))

 10. Anonym: Tusen, tusen takk ! :-))

 11. Spennende Eva…Godt tiltak:)

  Koselige kjøkkenet deres over her..Lyser så fint fra dere om kvelden:)Koselig at dere har flyttet inn,og er på plass:)

  Klem linda:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge