Å TA LIVET SITT TILBAKE 

Idag tok jeg kontrollen tilbake i livet mitt igjen. Jeg tok styringa, jeg valgte å ta det tilbake. Jeg bestemmer, og jeg velger selv hvordan ting skal være. Det er mitt valg, og ingen andres. Eva styrer skuta, og hun vet hva som skal til for å seile igjennom havets store bølger, og for å overleve.Jeg elsker å være alene, og det kanskje litt for mye. Jeg er veldig rar der. Jeg har mange fine mennesker og venner rundt meg , men noen ganger har jeg lengre perioder hvor jeg trekker meg tilbake. Noen som har det på samme måte? Så idag har jeg en date med jobb-Eva , og glade Eva og Eva som nyter livet. Det gir meg en god følelse og det gjør meg litt ekstra glad.

Idag våknet jeg som en ny person. Jeg føler meg gladere, friskere og mer Eva. Jeg har vært igjennom mye den siste tiden, og det har ført til mange tanker. Heldigvis har jeg hatt Forever å trøste meg med. Hva skulle jeg gjort uten? Likevel har jeg strevd endel , men nå føler jeg at jeg er et godt stykke på vei igjen. 


Idag har jeg tatt på meg bikinien, lagd meg et kontor ute i solen, MacBooken ligger der, kaffekoppen står ved siden av meg, og solkremen er på plass. Jeg nyter de små gleder, som jeg skrev om i et tidligere innlegg. Og er det noe som er 100% sikkert, så gjør solen meg glad. Idag har jeg fin arbeidsdag, og jeg nyter hvert sekund. Jobben gir meg sommerfugler i magen, og det at jeg kan jobbe fra verandaen i solen er virkelig et privilegium. Jeg digger det! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge