A STAR IS BORN

Hei dere ! 

Lillebror fikk noen nye tøffe klær her for litt siden, og de er så kule. Jeg er jo fortsatt glad i stjerner kjenner jeg, men ikke i like stor grad som jeg var. Før var det omtrent en besettelse, men stjerner er fortsatt fint i mine øyne.

DSC00045

Lillebror ser litt tøffere ut, og litt større ut med disse klærne. De er liksom litt røffe og kule. Er dere ikke enige ? Han er jo ikke lenger en bitteliten baby, men han er en guttegutt. Og jeg skal love dere at han er en ekte guttegutt også. Han er noe helt annet enn rolige og forsiktige Vesla. Lillebror er nemlig høyt og lavt i ett, og en arbeidskar. Han gråter hvis han ikke får være med pappa’n i garasjen, og han gråter hvis han ikke får lov til å bli med å jobbe med ved. Han elsker å snekre, og han elsker å gå rundt med skrujern og slikt å bli med å skru bil.

Når mannen og Lillebror er i garasjen er det kjempe vanskelig å få med Lillebror opp igjen til oss. Han gråter, blir sint, og nekter. Han er 100% i sitt rette element i garasjen. Det er veldig gøy å se hvor stor forskjell det er på Lillebror og Vesla. Vi har jo også hatt med Vesla i garasjen fra når hun var mye mindre, men interessen var ikke der på samme måte som hos Lillebror.

DSC00052

 

Lillebror er fortsatt ikke så stor av vekst. Han er en liten kar, men han begynner å dra seg på i lengde og vekt. Han følger også sin egen kurve, så det er ingen bekymringer. Han snakker, men han snakker ikke sånn kjempe mye. Han er en mann med få ord, bruker mye kroppspråk, og han har funnet ut at å blande vanlig norsk med et uforståelig språk er det letteste. I tillegg mumler han endel. Haha! Han skal hele tiden herme etter Vesla når hun gjør ting, og ikke minst sier ting. Så når Vesla sier noe fort, så prøver Lillebror å gjøre akkurat det samme. Men siden det går så fort, blir det mumlet fram noen lyder som muligens kan ligne. Hihi! Fytti, for noen søtinger vi har altså.

Lillebror går deltid i barnehage, men skal bytte barnehage igjen til høsten. Det blir fortsatt deltid da også, og da blir det i barnehagen her på bygda. Det er en liten barnehage, med «bygdefeeling». Tempoet er nok noe helt annet, og voksenkontakten blir jo noe helt annet når man går i en så liten barnehage som Lillebror skal begynne i. Jeg er veldig , veldig , veldig spent! Det er litt bittersøtt, i og med at vi har det så bra i den barnehagen vi er i nå, og de er så utrolig flinke der. Men så er det sånn utfra det praktiske greit å få samlet begge barna her på bygda. Vesla skal jo gå på skole her, så da kan likegodt Lillebror gå i barnehagen her.

Det er så morsomt, for Lillebror skal være en ekte hard mann, som skal jobbe hardt fysisk, ordne og styre. Men når det kommer til stykket så er han en bløthjertet liten mann også. Så utrolig avhengig av mamman og pappan sin. Han blir så lei seg hvis en av oss drar, og han blir veldig, veldig lei seg hvis han ikke får sin tradisjonelle mammakos før han legger seg. Kose er det beste han vet, så han er hard utvendig, men utrolig bløt innvendig. Med andre ord perfekt i mammas øyne.

2 Comments:

  1. frugravningen

    Så fine klær. Søte og tøffe på samme tid. Jeg er veldig glad i stjerner jeg da, og hjerter. He he..

  2. veronikadoli

    Herlige klær! Er det name it? Love them! Står på ønskelisten her i huset å 😀

    Ha en god natt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge