Å PLANLEGGE FREMTIDEN

…er viktig. Spesielt når du jobber i denne jobben som jeg gjør. Idag får jeg besøk av ei jente son har hatt utfordringer når det kommer til arbeidslivet og sin helse. Hennes business har eksplodert siden juli, så idag skal vi planlegge veien til neste trinn, nemlig veien til manager (leder).
IMG_4495.JPG

Jeg elsker jobben min, fordi jeg jobber hver bidige dag med å hjelpe andre til en bedre fremtid. Og er det noe jeg er skapt til , så er det å hjelpe andre. Dessuten er det så utrolig givende, noe som gjør hele jobben fantastisk. Det gir meg så mye.

Uansett, så sitter jeg her,klar for å ta imot denne damen. Gaver og sprudlende er kjøpt inn, fordi hun har klart et nytt trinn i markedsplanen og det skal såklart feires. Jippi!

Ha en fin dag folkens !

3 Comments:

  1. Så flink du er. Jeg eier ikke selgergen i det hele tatt, så hatten av for deg som har kommet så langt.

  2. Du er flink! Og så bra at du har funnet noe som passer for deg 🙂

    Ha en fin kveld videre 😀

  3. Synes det er så inspirerende og spennende å følge med på deg og jobben din! Du er superflink!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge