Å FÅ DET SERVERT I GULLKOPP

God morgen ! 

Her har vi en rolig morgen. Barna er våkne, har spist frokost og nå ser på tv. Lillebror har vært veldig vrang i det siste. Vil ikke sove, vil ikke spise og er veldig grinete. Jeg fikk tatt en ordentlig titt i munnen hans for å se om det er noen tenner som er på vei opp, men fant noen store munnsår. Stakkars, ikke rart han har vært vrang i det siste. Han har sovet veldig lite i natt, og virker svært plaget. Han er ikke syk, men han sliter litt. Så jeg tenkte det var like greit han ble hjemme fra barnehagen idag, siden jeg likevel er hjemme. Når Vesla fikk nyss om at han skulle bli hjemme, ville hun også være hjemme. Så ja, da ble begge to hjemme idag.

Det går egentlig helt greit. Jeg tenkte å hive meg rundt på treningssenteret å få tatt en intervalltur på tredemølla. Så kunne barna være en liten time på barnepassen. Så får vi ta det med ro, leke og kose oss hjemme senere. Kanskje jeg og Vesla får bake litt, mens Lillebror sover. Det får vi se på. Hva vi rekker, og hva jeg orker.

Uansett, så tenkte jeg å vise frem de nydelige gullkoppene jeg har fått meg. Alt smaker jo mye bedre, når det blir servert i gullkopper. Jeg tuller ikke!

IMG_4559Jeg er jo så glad i glitter og glam, så koppene er definitivt ment for meg.

IMG_4562Koppene er kjøpt i Brevik hos Festfabrikken, men dere finner de også i nettbutikken HER. 

Jeg kjøpte kun to, men har store planer om å invistere i flere. De er jo ikke bare flotte å se på, men de er også gode å drikke av.

Nå får jeg hive meg rundt her, så får vi se hva vi får ut av dagen idag.

HA EN FIN DAG DERE ! 

 

4 Comments:

  1. frugravningen

    Lekker. Ser eksklusiv ut også. Hva er prisen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge