Å DELE BARNA

Hei! 

Etter vi fikk to barn, har vi kjent på det å ha det litt mer hektisk enn når man hadde ett. Den minste krever ofte mer enn den største, og selvom man prøver så godt man kan, så er det ikke alltid tilstrekkelig nok. Det kan iallefall føles sånn noen ganger. Jeg tror det er sunt for søskenforholdet også, at man kan dele barna noen ganger. Altså, at jeg feks har størstejenta med på egne aktiviteter, og minstemann har en ordentlig guttedag med pappaen. Vi prøver å være flinke til det, men ofte blir det til at vi gjør ting sammen. Noe som også er koselig og verdifullt.

Jeg syntes det dog var påtide med en skikkelig jentetur med S på 7 år, så vi har i helgen hatt en skikkelig jenteweekend på Son spa. Jeg har jo den friheten at jeg fint kan kombinere jobb med det jeg selv ønsker, så hvorfor ikke la storejenta vår ta en del i dette som nå også har blitt en stor del av våre liv.

Så på fredag tok vi valget om å hive oss i bilen (siden vi egentlig planla å reise på lørdagen), og satte snuten mot Son spa. Vi kom frem sent, pyntet oss som fjonge damer skal, og tok oss en deilig middag sammen. På vei til Son kjøpte vi oss godteri, snacks, bær og god drikke. S var mer enn fornøyd, og smilte fra øre til øre. Endelig skulle hun få ha mamma for seg selv en HEL helg, og i tillegg få være med på jobb. Og det var nettopp det hun gledet seg mest til, å være med meg på jobb og å få badet.

img_3848

 

Vi fikk startet lørdagen med en deilig hotellfrokost , og et deilig langt bad, og vi hadde hele badeanlegget for oss selv. Jeg plasserte kroppen mest i boblebadet og hun var opptatt av å vise hennes svømmekunster til meg. Det var helt fantastisk, for oss begge to. Vi hadde mange gode mamma-datter samtaler i løpet av denne helgen, og hun fikk til og med høre meg holde foredrag og ikke minst få være med meg opp på scenen. Det føltes så utrolig stort, og er det noe vi skal bli flinkere til, så er det nettopp dette med å gi et og et barn kvalitetstid med en av oss, og ikke minst la de få ta en større del i businessen.

img_3748
Når vi kom hjem satt guttene i sofaen, og hadde hatt en utrolig fin helg sammen. Lillegutt sa han hadde blitt pappagutt nå (han som egentlig er verdens største mammagutt), så det er tydelig at de hadde hatt en fin helg sammen de også.

S på 7 år er veldig klar for gjentakelse, og det varmer mammahjertet ordentlig. Hun oppsummerte helgen med at det morsomste var å bade og å være med mamma på jobb på inspirasjonsdagen på søndag.

img_3908

img_3769
Jeg vet det er lenge siden dere har hørt fra meg, men nå må jeg si jeg virkelig har savnet dere.

Takk for at dere leser bloggen min, og ha en fortsatt fin kveld. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge