5000 $ – EN STOR SUM OG EN BEKREFTELSE

Hei dere!

Nå er det en liten stund siden vi kom hjem fra Singapore, og jeg har ikke skrevet så mye om den sjekken vi fikk der nede. Det har seg slik at man hvert år kan kvalifisere seg til en ekstra utbetaling i april, sammen med en gratis reise. Vi klarte jo det, og fikk en sjekk i Singapore på scenen og ikke minst en gratis tur med reisepenger. Det var helt fantastisk!

Noe av det jeg var aller mest spent på før vi reiste, var jo hvor stor den sjekken skulle være. Jeg hadde ingen høye forventninger, siden jeg bare hadde vært forhandler i 10 måneder når jeg kvalifiserte meg til dette. Vi stod bak scenen i en ekstremt lang kø, og i denne køen var det flere andre som skulle motta denne sjekken, som kalles for «chairmansbonus». Det som slo meg var at det var så ufattelig mange som også skulle få en slik sjekk, og det var jo mennesker fra hele verden. Det er jo slik at Forever hvert år gir overskuddet sitt ut til forhandlere igjen, så det sier sitt om gavmildheten dette selskapet har. Tenk at så mange mennesker fra ulike plasser i verden, med ulike utfordringer og bakgrunner fikk en slik sjekk utdelt i år, og mest sannsynlig skal flere mennesker i verden neste år få oppleve det samme. Denne sjekken er en utbetaling i tillegg til de vanlige bonusutbetalingene vi får hver måned, så denne bonusen gjør ekstremt godt for lommeboken. Ikke bare gjør den godt for lommeboken, men det å få en bekreftelse på at du har gjort en god jobb fra Forever, og i tillegg få en bekreftelse på at du gjør noe riktig i businessen er en god følelse. Det gir en mestringsfølelse, og det styrker selvtilliten din mange hakk.

Tilbake til køen, vi stod i kø, og ventet på å få sjekken i hendene. De ropte opp et nummer, og det nummeret var visst oss. Så ga de oss sjekken vår, som var nummerert. Navnene våre stod på, men summen var dekt til med en hvit lapp. Dere kan tro jeg holdt på å besvime av spenning. Jeg var så spent at jeg ikke klarte å prate. Jeg bare stod rett opp og ned som en stokk. Mannen var litt mer med, men det var ikke stort vi snakket sammen. Jeg klarer bare ikke å prate når jeg er under slike omstendigheter, med mye følelser, spenning og adrenalin.

Så begynte vi å nærme oss scenen. Opp på scenen, og fortsatt i kø. Nå nærmet vi oss foran scenen. En dame dro dermed av den hvite lappen på sjekken vår, jeg tok en titt på summen og datt nesten i bakken. Jeg hadde så sommerfugler i magen, og ikke minst tårer i øynene. DETTE er hva jeg får tilbake fra Forever, for jobben som har blitt gjort. Dette er en belønning, dette er så stort at det ikke finnes ord som kan beskrive følelsene jeg følte der og da.

Jeg gjorde alt jeg kunne for å holde igjen tårene når jeg stod på scenen, men mest av alt hadde jeg lyst til å sette meg ned , gråte av glede og takknemlighet. Å få denne sjekken var bare ubeskrivelig stort! Jeg var så stolt, så stolt og det er jeg fortsatt.

DSC02518

 

Her står jeg på toppen av Marina bay sands, hotellet vi lå på, med den fantastiske sjekken vår i hånda. Et stykk stolt dame!

Jeg har fått gratulasjoner i det uendelige, jeg har fått heiarop fra de nærmeste hele veien, noe som betyr så mye, og ikke minst jeg får lov til å jobbe med verdens beste team hver eneste dag. Neste år er vi så heldige å få reise til Johannesburg i sør Afrika, og målet mitt er såklart å få med flere fra teamet. Jeg håper vi er en gjeng som kan reise ned å hente en sjekk hver.

Jobber man fokusert og målrettet mot et mål som man så inderlig ønsker å oppnå, så klarer man det man vil. Ikke gi opp på veien, for du vil klare det så lenge du har bestemt deg for å klare det.

Forever er virkelig i en stor vekst, og det er så uendelig store muligheter til å bygge en stor business med dette, at dere ikke aner. Har du det i tankene, vil jeg anbefale deg å hive deg rundt nå. Du har så store muligheter til å gjøre det så stort , og ikke minst til å oppfylle drømmene dine. Bli med på denne fantastiske reisen som jeg opplever nå. Det har gjort meg til en bedre versjon av meg selv, og jeg har fått oppfylt så utrolig mange drømmer det siste året, at jeg ofte må klype meg i armen for å forstå at dette er virkelig.

Har du noen spørsmål, så kan du gjerne maile meg på evashelse@gmail.com. 

4 Comments:

  1. Det er bare så gøy det du klart 🙂 Jeg er kjempeimponert av deg jenta mi,og at du klarer høyere mål er jeg ikke i tvil av <3.
    Gleder meg til å følge deg videre både på opp og nedturer,og jeg skal forsøke så godt jeg kan å være en støttespiller for deg 🙂
    Klem Bjørg.

  2. Så utrolig bra jobba!! Gratulerer!
    Det er jo absolutt enda bedre motivasjon for å jobbe enda hardere med en slik sjekk i bakhodet da. Ingen tvil om at du har gjort en bra jobb 🙂

  3. Håper jeg en dag får denne sjansen :D’ gratulerer så mye !!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge