3 TING SOM GJØR MEG GLAD

Barna : Selvfølgelig kommer de på en god førsteplass. Ja, de kan gjøre meg frustrerte til tider, men guri land så mye glede de også bringer i hjemmet. Når vi var i Singapore, savnet jeg de forferdelig mye den siste dagen, og det var utrolig godt å se de igjen, få noen klemmer og ikke minst nusse dem, en etter en. Stort sett alt jeg gjør, gjør jeg for deres skyld. Så de lyser virkelig opp hverdagen min.

 DSC02175

DSC01773

Sol og varme: Jeg kan rett og slett ikke fordra kulde. Jeg ser ingen nytte med det dessverre. Jeg har en kropp som ikke tåler kulde, og når det blir slik, så er det nok naturlig at jeg heller ikke liker å ha det kaldt. Jeg elsker sol og jeg elsker varme. Humøret mitt blir noe helt annet, og jeg føler meg friere og bedre i min egen kropp. Alt blir så mye mer behagelig og enklere. Jeg stråler sammen med solen, for å si det slik.

DSC02330

Positive mennesker : Det er en stor forskjell på å omgås negative mennesker versus positive. Det er enkelte som skal klage over hver minste ting, og ha en generelt negativ innstilling til livet. De drar meg ned sammen med dem. Siden jeg ikke ønsker å leve i en negativ spiral, holder jeg meg unna slike mennesker. Jeg omgås positive mennesker, som ser lyst på livet, som koser seg, som ser det positive i ulike situasjoner og som man kan le masse med. Å le og smile er viktig for meg, og jeg skjønner ikke hvorfor det ikke skal være viktig for alle andre også. Vil man ikke ha et bra liv, med massevis av glede da ? Det ønsker ihvertfall jeg, og derfor elsker jeg å tilbringe tid med mennesker som ser lyst på livet, ikke tar alt så høytidelig og som gjør livet til en positiv tilværelse. Livet er altfor kort til å deppe over hver minste ting, eller å henge deg opp i bagateller.

IMG_6617

Det er mange, mange flere ting som gjør meg glad, men nå tok jeg å skrev ned det som falt inn i hodet mitt akkurat nå.

Hva gjør deg glad ? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge