20% EKSTRA TIL DE DU BRYR DEG OM

Hei dere !

Forrige uke hadde jeg en samling hos meg, for vi skulle feire at venninnen min snart skal ha sitt andre barn. Et lite babyshower , og en hyggelig anledning til å samles. Jeg synes jo det er så gøy å ordne litt ekstra for mennesker som betyr mye for meg. Blant annet Silje. Vi hadde mat, kaker, godteri og snacks. Vi skravlet, hadde en quiz og annen underholdning.

DSC00492

 

DSC00493

 

DSC00533

 

Absolutt en vellykket og koselig dag, og jeg er så glad på venninnen min sin vegne som venter ei lita prinsesse. Om jeg er misunnelig ? Njei! Jeg føler meg ganske ferdig med babyer, eller kanskje ikke babyer, men det å gå gravid. Så har jeg et fint tantebarn her i nærheten som jeg skulle besøkt mye,mye oftere og kost med. Så får jeg kose med den lille bebisen til Silje & Stian når den kommer. Så jeg har nok av babyer rundt meg.

Uansett, så er det koselig å gjøre fine ting for folk man bryr seg om. Jeg lever av den regelen av at man alltids kan gi «20% ekstra» til folk for å vise at man bryr seg om de. 20% ekstra av seg selv koster veldig lite, men betyr veldig mye. Det er noe jeg faktisk lærte på et kurs for mange, mange år siden og som har brent seg fast i hodet mitt. Hehe! Kanskje litt rart, men så sant.

Anyways så er det ekstremt hektiske dager her for tiden, og hvorfor får dere vite om noen dager. Hihi!

Ha en fin dag dere !

3 Comments:

  1. Så koselig 🙂 De er heldige de som har deg som nær venninne, det skulle absolutt vært flere som tenker som deg 🙂

  2. Fint å leve etter en 20%-regel ja!! Og så får man gjerne 20% i retur også 😉

    Ønsker deg en flott søndag! Her blir det en kveldsvakt på jobb, før det blir 4 uker ferie!
    Og på torsdag kommer mannen hjem etter 14 dager på havet. *glede*

    God klem fra Christine

  3. Så koselig 😀 Det er så viktig å verdsette menneskene rundt seg!!:) Da får man også mye igjen =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge